Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette syns eg var veldig bra.

Komposisjonsmessig helt topp, og teknisk bra skarphet med duse fine farger.

-Inger Anne-
Pål Hilmar S.
Oj oj, dette satt! Stilig komp, med flotte kontraster og bevegelsen får du fint plassert på fyren som kommer inn dra venstre. Kan du fortelle litt mer om bildet og hvordan du komponerte det?
Avsluttet .
Skikkelig stilig dette. Morsomt utført. Hadde vært gøy og hørt mer om motivet du har funnet her.

Mvh Jon M
Johan K.
Takker for kommentarer :)

Angående motivet... En vegg bak, også er det i forgrunn et... tja.. hva skal man kalle det... et kunstverk av noe slag, hvor det ligger et tynt lag med vann oppå, hvor veggen speiles. Kanskje dårlig forklart :) Så jeg sitter på en benk... venter til det skal komme noe å sprite opp bildet litt.. så knipser jeg.
:)

Johan
Birger J.
Flotte kontraster og behagelige toner, fin kombinasjon mellom taggen og mennesket som kommer gående. Dette minner jo om ''fontenen'' nede ved Lilletorvet/Nova i Trondheim.
Johan K.
Ja, det er vel kanskje en form for fontene dette. Kom ikke på ordet med det første :)

Er nede ved Lilletorvet/Nova i Trondheim ja.

Johan
Anne-Cathrine B.
Kjempestilig bilde! Liker det utrolig enkle uttykket i enkelte av bildene dine.. Er ellers enig i det som er sagt vedr komposisjon og skarphet mv.

AC
Frank H.
enig i rosen her
Odd Tore S.
Original og ganske stilig sak dette, enkelt, men bølgespillet i speilingene sammen med poden gjør at det ikke blir for statisk.
En av de ytterst få gangene jeg synes at tagging har hatt noe for seg, uten den hadde høyresiden blitt heller ensformig (tror jeg).
Odd 'Tore
Torbjørn K.
Du er rett og slett rå på slike bilder, og dette er ikke et unntak! Spennende motiv og svært bra gjennomført. Veldig bra at den taggingen er med, jeg tror bildet ikke hadde blitt fullt så bra uten den. Skal jeg pirke, så ville jeg kutttet litt i bunn her.

Torbjørn
Jan Frode A.
Virkelig topp dette her.

Jeg må smile litt av din egen kommentar. Det hørtes liksom så lett ut; sitte på en benk å vente til der dukker opp en person, og så knipse.

Her ligger der nok mye mere bak. For det første en flott evne til å se muligheter og motiver der de fleste av oss bare går rett forbi. Planlegging i forkant, etterarbeide og ferdigstilling av et teknisk flott resultat.

Dette bildet er virkelig topp. Plasseringen av personen og balansen med taggingen er 100%. Linjene nedover som brytes i speilinger fra denne fontenen (eller det blir vel mere en slags urban dam), er spennende.

mvh Jan Frode

Kurt S.
Kreativt og veldig bra.
Du har absolutt sans for linjer, symmetri og å finne noe som bryter det ensformige mønstret. I dette tilfellet er det personen og taggingen som ''gjør'' hele bildet. Ganske enkelt og likevel genialt-:)
0,5-1 cm kutt i bunn kunne muligens gjort seg. Det blir, som Torbjørn sier, pirk.
Kurt
Lars-Anders M.
Her er du kreativ. Meget bra. Ja strålende bra. Ok.
Morten H.
dette var bra! er usikker på den listen nederst på veggen. for et helt rent bilde burde du ha senket kamerastandpunkt litt, men på en annen side så tilfører det bildet noe også. greier ikke helt å bestemme meg, men komposisjonsmessig er det supert! bare pirk det lille med den listen, men verdt å tenke over. stå på!
Johan K.
Takker for tilbakemeldinger, og anbefalinger. Hyggelig at dere likte det :)

JFA: Hehe, ja... det var kanskje litt mer planlegging bak enn bare å knipse :) Men, takk for en fin kommentar. Det er alltid hyggelig når bildene faller i smak hos andre.

Johan
Hans Jacob H.
Fin bruk av flater og linjer. Personen som kommer er jo også riktig ''type'', ser nesten ut som han har en sprayboks i hånden for å sluttføre ''verket'' sitt. :)
Hvis jeg skal pirke litt, måtte det være at du hadde flyttet deg litt til høyre for om mulig unngå glippen mellom vannspeilingen og veggen bak (på høyresiden)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu