Kontor
Bildet inngår i albumet Fönster -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138705} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kai Frode G.
Jeg liker denne serien din. Sideveggene i dette bildet gir en dybde i bildet, og det er fine linjer i bildet. Mye innhold er det også, og et stort pluss for menneskene. Jeg savner kanskje et blikkfang.
Det kan se ut som bildet er fra realfagsbygget på NTNU, men det finnes sikkert liknende artkitektur andre steder i landet også.
Dag T.
Funker ikke helt for meg. Jeg vil enten ha mer vinduer, for å skape en urolig flate, eller et blikkfang i bildet. Nå synes jeg det ble litt mye rot.
Inger Anne Maritsdotter V.
God dybde og symmetri i dette bildet.
Eg liker denne serien din.
mvh -iav-
Torbjørn K.
Realfagbygget? Har veldig sans for din kreativitet i denne serien din, men som DT synes jeg ikke du kommer helt i mål her. Tidligere har du fått til en enestående symetri, systematiske mønster og dybde (det første i serien) i bildene dine, men her synes jeg det blir litt for mye å forholde seg til. Det kunne kanskje fungert med to vegger, men ikke tre som på dette bildet. Forøvrig så gjør serien seg bra i sort-hvitt, bortsett fra når du har skikkelige knall-farger slik som det andre i serien.

Mvh
Torbjørn
Odd Tore S.
Ser ubegripelig (u)trivelig ut.
Jeg får en slags invers akvariefølelse av dette, som om man ser inn i et akvarium uten innhold, og så direkte ut igjen gjennom akvariets vegger. Veggene styrer helt hva du har mulighet til å se.
Utenfor er det fullt opp av andre småakvarier, og her steller folk med sitt og ordner seg så godt de kan. Noen liker ikke innsyn, andre gir blaffen; de fleste ønsker frisk luft.
Hvorfor fikk jeg denne assosiasjonen? Kanskje mest fordi jeg befolket et slikt ''lukket'' miljø på Tyholt, og ikke følte meg særlig bekvem med det.
Så var det dette du ønsket å få frem, var bildet vellykket. Hvordan det funker som motiv rent fotografisk er ikke så interssant, her teller budskapet det overbringer mer enn streng systematikk, mer urolig flate eller bikkfang.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Veldig godt sagt av Odd Tore;-)
Kjell G.
Jeg synes du lykkes bra med å få frem bikube-arbeidsplassene vi ser så mye av. (Du skal ikke innbille deg at du kan ''pelle deg i nesa'' uten at Store Bror eller andre ser deg..)

Bildet er bra det, selv om jeg ikke ville hatt det på veggen når jeg kom hjem etter en slitsom arbeidsdag.

mvh kjellg
Eli B.
Minner om mitt gamle kontor, hvor jeg tilbragte flere år. Kunne skimte litt himmel, ellers var det kun alle di andre kontorene, omtrent slik bildet ditt viser. Utrolig kjedelig egentlig.
mvh Eli
Jan Frode A.
Modern Times anno 2005 :-)

Joda, miljøet kjenner jeg igjen, sånn jobbmessig.

Syntes du har laget et spennende bilde her, med mange små fortellinger rundt en hverdag i det moderne landskapet.
Kan kanskje virke som litt mye på en gang ved første 'visning', men etter hvert blir jeg fortrolig med bildet, og kikker nysgjerrig inn i vinduene :-)

Egentlig liker jeg dette.

mvh -jfa-

Johan K.
Mange takk for ærlige og hyggelige kommentarer.

Følte det i første omgang slik DT og TK sier det. Mye rot, og kanskje litt vel mye å forholde seg til. Men, etter å ha studert bildet over lengre tid føler jeg meg ganske komfortabel med det. Akkurat slik JFA sier det. Ved noen flere visninger satt det bedre (for min del i alle fall)

TK: Jo, skjønner hva du mener, det skiller seg litt ut fra tidligere bilder i serien. På dette bildet er det også en liten tanke bak, ikke bare symmetri og systematiske mønstre. Nå er jeg av den typen som ser på et liv som ''dette'' svært kjedelig. Og, kommentaren til OTS synes jeg beskriver mye av tanken bak. (svært god kommentar OTS :)

Og, ja, det er fra Realfagbygget. Kan surre rundt timesvis på Gløshaugen med fotoapparatet :)

Johan
Bjørn H.
I grunn ikke lett å unnå at et slikt type motiv kan virke rotete, med det er jo nettopp det som samtidig gjør det både spennende og interessant -

Liker bildet, mye å glo på, og både komp, symetri og teknikk er ivaretatt bra som alltid -

Ha fortsatt en fin pinse Johan

Bjørn ;¤

Inger-Lise S.
Fin komposisjon her. Enig i det Bjørn Halfdansen skriver. Bildet må være slik.

Inger-Lise
Rune H.
Nok en interessant oppfølger i serien ''Fönster''!

Mye å forholde seg til, sant nok - men her fungerer det godt!

De geometriske formene danner fine rammer her - og de få personene som dukker opp er med på å høyne bildet!!

Sv/hv passer bildet godt!

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu