Sykehus
Bildet inngår i albumet Fönster -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torbjørn K.

Jeg har sansen for disse komposisjonene dine. Er imponert over hvor symmetrisk du får det til uten shift-linse? Har du fikset perspektivet i photoshop, eller har du tatt bildet fra et høyt ståsted? Dette passer bra med farger. Fine variasjoner og blåfarger i vinduene. Dette kan jeg se på lenge.
Pål E.

Med et så regulært mønster legger man desto mer merke til det ørlille assymmetriske, som her hvor avstanden fra nedre vindusrad til nedre bildekant er ørlite grann mindre enn tilsvarende avstand i øvre kant. De tre ventilåpningene (hvis det er det det er) bryter opp mønsteret og kan kanskje klones vekk, men også det blir jo en smaksak. Morsomt motiv er det uansett - selv om det er et sykehus...
Pål

Stine J.

Symetrisk, spennende og enkelt igjen fra deg. Bak alle vindusflatene er det nok mange historier. :-)

Bildet er bra, men ikke det beste i serien. Syns det er litt for mange vinduer her til å holde på spenningen og interessen. :-)

mvh Stine

Nina S.

Veldig bra, veldig spennende å få øye på alle de små detaljene i blidet, ingen av vinduene er like, til tross for at det framstår som veldig symmetrisk.
Veldig morsomt.
Mvh Nina
Odd Eirik S.

Kult. Symmetrien er bra, med unntak av noen små avik som ventilene i venstre siden. Men det er nok av detaljer om man studerer det nærmere. En del av disse detaljene er områder med malingsavflassing. Noe som mer og mer preger de fleste offentlige bygninger her til lands. Ikke bra!
Artig med skjøtene som kommer frem mellom betongelementene. Er ikke så sikker på om jeg hadde lagt merke til disse om jeg hadde sett bygningen ''live''. Skjøtene gjør at dette blir noe mer enn enn rett flate med masse vinduer. Synes de skaper litt liv i bildet. Bra!

mvh
OddES
Ronnie S.

Nok et fint bilde i serien din. På thumbnailen så det ut som noe annet :-) Bra.
Johan K.

Mange takk for kommentarer.
Torbjørn: Prøver å få det så rett som mulig under opptak, ved å finne høyt ståsted. Det er vrient å få symmetrien uten shift-objektiv i mange tilfeller. Så av og til må det oppretting til i etterkant.

Stine: Er egentlig mest glad i å gå nærmere innpå, men synes det var litt spennende å få med så mange vinduer som mulig denne gangen :)

Pål: Ventilåpnigene synes jeg hører med.

Johan
Inger Anne Maritsdotter V.

Virkelig et arkitektonisk flott bilde,
artig og godt utført,
god symmetri,
har sansen for denne type bilder.

Inger Anne
Avsluttet .

Herlig dette, mye å se på på.

Mulig komposisjonen kunne blitt sterkere ved å croppe bort en rekke med vinduer fra venstre, slik at ventilene ble bedre plassert enn de er nå. Da vil de smelte mer inn i bildet som en naturlig del.

Ø
Kai Frode G.

Som sagt før liker jeg denne serien din. Her var det en versjon som var tatt lenger unna, og det er mye spennende innhold i bildet. Har du tenkt på å bruke polafilter på denne typen bilder for å fjerne refleksjonene i vinduene? Noen ganger kan slike refleksjoner være ønskelig, andre ganger ikke.
Johan K.

Takker for nye kommentarer og tips.

Øyvind: Har sett på crop-forslaget, fungerte bra det, men det fungerer like greit slik det er tror jeg.

Kai: Har gjort flere forsøk på denne byggningen, både med og uten polafilter. Tror faktisk jeg brukte det på dette bildet... uten ble det blå helt hvitt. Men husker ikke helt faktisk :)

Johan
Judit W.

Watching your serie ''Fönster'', you prove with your photos that the ugly buildings can be nice ... Good crop and nice lighting. Perfect!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu