Sint Struts
Bildet er tatt i Kuala Lumpur Zoo
Utstyr
  • Sony P12
  • -
  • Brennvidde21mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut P.

Hei.. Tror nok ikke jeg hadde turt å gå så nær en sint struts :)

Fint uttrykk på strusten var det, og med 21 mm må du vært farlig nær?? Eller er det ett utsnitt?

Synd med grenen som er i veien.. og kanskje litt mye bevegelsesuskarphet, eller er det litt ut av fokus.. ?

Det var sikkert en morsom erfaring å treffe denne karen :)

Mvh KP
Monika L.

Det er nok så nær som det ser ut. Det er ikke et utsnitt. Kombinasjonen av 1/60 sek og nærheten til strutsen har kanskje gjort at det ble litt uskarpt. Jeg var redd og jeg skalv vel litt da jeg tok bildet :)
Martin J.

Skummel type med morder-blikk! Ser ut som den freser av sinne. Kanskje tryggest at grenen var i mellom dere.

Synd det er litt mørkt og uskarpt, kunne kanskje gått ned en blender eller to?

m:)
Avsluttet .

Hei Monika

Er du sikker på at det der er en struts? Ser nemlig litt ut som en den australske fuglearten Emu. Ikke så veldig farlig den, bortsett fra at den er nysgjerrig og tigger mat. Ihvertfall de jeg har møtt her nede.
Ser forresten at du er i Perth. Vel, da kan det hende du dumper borti et par ville eksemplarer også.

Franké
Øistein T.

stilige øyne og blikk - denne har virkelig potensiale som modell ;-) skulle gjerne sett at du prøvde å gjøre kompet litt renere, dvs utelukke elementer som ikke bidrar til motivet og som virker forstyrrende (trekker oppmerksomheten fra hovedmotivet) - du må jo ha vært meget nære her, kjenner ikke denne karen, men hvis den var hissig var det kanskje litt adrenalin som skapte uskarpheten ;-) Det er i hvert fall bevegelsesuskarphet som er problemet her.

Martin kommenterer at bildet er litt mørkt, tror heller årsaken er at det er litt høy kontrast her - dersom du skulle gjort det lysere måtte du åpnet OPP f.eks. 1 blendertrinn (og samtidig beholdt lukkertiden) - uansett bør du på slikt digitalkamera helst benytte kun store blendere (altså små tall) for å unngå uskarphet (dette skyldes at CCD brikken er svært liten)

Øistein
Monika L.

Takk for kommentaren,dette var virkelig nyttig informasjon.
Jeg tror bildene mine blir bedre din innput, i tillegg til at jeg har byttet ut Sony kameraet med Nikon D1 kamera(som med skikkelig zoom objektiv kan jeg ogsaa holde meg paa god avstand fra skumle dyr og fugler)
Hilsen Monika
PS! Emu eller Struts ?? ifoelge plakaten i dyreparken i Kuala Lumpur saa skulle dette vaere en struts, men jeg er ingen fugleekspert.
Avsluttet .

Ikke meningen å ''disse'' fugle kunnskapene dine. Er langt fra noen fugleekspert selv;) Ville bare si at Emuer ikke er så farlige slik at neste gang du ser en i Australia, noe du helt sikkert kommer til å gjøre, så slipper du å være så redd, og du kan bruke lengre tid på å ta bildet. Da vil du garantert få tatt noen fete bilder.
Er ikke så stor på å kommentere dyre og fuglebilder i utgangspunktet, men i og med at jeg digger disse vesenene fordi de i mine øyne er så stygge at de er kule, valgte jeg likevel å gjøre det. Emuer tar seg kjempebra ut på bilder,... men det gjør jo strutser også;)

Franké

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu