Yggdrasil på Egge vikingegård
Utstyr
  • Canon EOS 300d
  • stdr.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kolbein S.

Hei.

Her er det vel treet som skal være i fokus, synes det blir med for lite av det. Kunne tenkt meg og sett mere av det for å se hvor stort det er. Slik som det er nå så får man bare sett ett ''utdrag'' av det.. Gå noen meter bak og få med alt:) Når det gjelder tre, så kan det være utrolig stilig og leke litt med fargene, kanskej s\h, sepia eller noe, prøve seg fram..

Synes og at røyken\himmelen i bakgrunn blir en smule utbrent, føler at blikket blir dratt en del mot det.

MVh
Kolbein
Jóhann Á.

Hei Odd Georg!
Liker faktisk det utsnittet, jeg. Kunne tenke meg noe bedre tegning i treet, samt at byen ble litt mørkere. Hvis treet er Yggdrasil, er det vel Valhalla vi ser i bakgrunn?! ;o)
Avsluttet .

Hei hei Odd Georg
Synes treet her ble litt mørkt. Liker bildene du har lagt inn før med skikkelig lang siktlinje, men synes ikke at det blir en dybde i dette bildet. For meg når jeg ser bildet blir ikke treet fokuset, men det på høyresiden av bildet. Synes derimot bildet har potensiale. Har nylig fått meg fotostativ, og er derfor litt fokusert (!) på lang eksponeringstid. Lurer derfor på hvordan bildet ville blitt med en solnedgang på himmelen.

Stå på! Får inspirasjon av å se på bildene dine.


Tore §:)
Odd Georg S.

Takk for mange velmenende ord og positiv kritikk. Er enig i det meste, synd med den som ikke ser tegningene i treet, på min skjerm kommer de frem ganske godt - skjønner ikke dette helt - kan noen ha ei forklaring på fenomenet? Har selv en 17'' dell lcd-ultrasharp skjerm - tøfft hva?
Avsluttet .

Har nok litt av forklaringen der, ja. Får nok frem en god del mer detaljer på en slik skjerm enn min vanlige noe slitte skjerm. Ellers så virker det som om skjermer er stilt inn forskjellig. For eksempel virker det som om min skjerm er lys, da bilder som er mørke på min skjerm (som f.eks. bildet av kjettingen i solnedgangen) får jeg tilbakemelding på er svarte.

Tore §:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu