- Er dette Drivdalsgubben? - versjon 1 og 2
Halvabstrakt
Så beklageligvis den tynne hvite streker for sent.
Bildet inngår i albumet ABSTRAKT -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-04 07:16:38
    Versjon #2
Utstyr
  • D90
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_489994} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Marit O.

Spennende Roy Arne,men litt for blasst og ramma skriker og tar bort all fokus på det som liksom skal være i fokus!

Men selve bilde triger min nyskjerighet!



Mvh Marit
Roy Arne K.

Hei Marit.
Er dette ikke artig, he, he.
Når man hang bilder opp på veggen i gamle dager - da hadde man ramme på dem - og det har vel du også - regner ikke med at du har bilder hengende i stua med klips-rammer fra IKEA??
ROY
Marit O.

Du må gjerne ha ramma men ikke fargen da Roy Arne S/H ;)
Nå er du kranglete hehe skål :)

Mvh Marit
Anne-Lise S.

Fotografiet i seg selv er spennende. Det gjør meg nysgjerrig og fanger min interesse. Få bort ramma. Den kan du selv ta på om du skal ha fotografiet på veggen. Her stjeler det all oppmerksomhet fra selve fotografiet, og jeg får ikke ordentlig fokus på det, dessverre....

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Er dessverre enig med de andre her.
Vi er ikke hjemme i stua til folk når vi betrakter dette bildet, el. en utstillingsvegg for den del, der rammer hører hjemme.
Det er ok med rammer på bilder her på foto.no også, og for min del må du smøre tjukt på med rammer så mye du vil for meg, men du må tåle å høre hva vi andre mener om både ramma og bilder når du legger ut et bilde med ramme, ok?:-)
I dette tilfellet stjeler ramma så mye oppmerksomhet, at det faktisk blir litt irriterende.........:)

Ramma du har brukt til dette bildet passer ikke til bildet i det hele tatt, det er slike rammer man får kjøpt på loppemarked ev. ser på veggen til gamle mennesker, ev. nasjonalgalleriet for den del; da mener eg å si at denne spesielle ramma hadde passa til feks. et nasjonalromantisk bilde, feks. "Brudeferden i hardanger" noe i den duren........:)

Selve bildet er i mine auger ikkje så spennende, får litt assosiasjoner til en spøkelselignende gjenstand i horisontal stilling ute på en åkerlapp el. noe, kanskje det er selveste Drivdalsgubben som har forvilla seg ut på jordet............hva vet eg............det er sikkert noen andre som kan svare på..........

:)Inger Anne
Roy Arne K.

Hei alle sammen og tusen takk for kommentarene deres.
Da oppnådde jeg det jeg ville med den «grusomme» rammen som jeg ønsket - masse oppmerksomhet omkring den.
Har nå lagt ut en ny og roligere versjon - for å roe nervene til de som skulle komme til å kommentere.

RAK
Inger Anne Maritsdotter V.

he-he, hvis det var meg du siktet til så er/var nervene helt under kontroll:-))

TAKK, for at du la ut #2, forresten:)

Syns eg begynne rå ane konturene av ei ku ute på jordet eg nå, er det drivdalsgubben sin eller en annen kanskje............:)

Inger Anne
Roy Arne K.

Hei igjen Inger Anne.

Tja, det er mulig det at det er ei ku, men den «kua» veier ca. 3 kg.
Ha en god dag.

RAK
Ingrid Milly L.

Jeg ser bildet av en liten hund tror jeg! Hund med høy haleføring?
mvh. Ingrid Milly.
Roar K.

Jaggu fikk du oppmerksomhet - og Drivdalsgubben i halvabstrakt, hva sier'n Tyrin til det?
Artig bilde og siden jeg ofte fremstår som gubben mot strømmen så tar jeg sjansen og gjør det her også for jeg liker faktisk rammeversjonen best. Den gir følelse av at man ser inn i bildet. Da jeg bladde meg videre til V2 ble det liksom flatere. Siden du nå har klint tel med ei ramme som ville vært Rubens og Rembrandt verdig er det vel ok med den hvite linja også for nå har det jo blitt trendy med noe slikt som en vinkel mellom en kort- og en langside på bildet. At Drivdalsgubben har blitt spøkelse får vel a' Tove ta sin del av skylda for selv om jeg kanskje ikke skulle komme med beskyldninger mot noen som ikke er hjertlig tilstede.

Roar
Tove H.

Jeg tar på meg all skyld, minus en god del... :-) For her har du jaggumeg fått et eksklusivt bilde av Drivdalsgubben etter at sprengladningene tok ham til den 7.himmel. Ser tydelig auraen der han har vendt tilbake til sin kjære pottittåker, lurer... er han blitt en ånd? Vet ikke hvorfor han har spent på seg seletøyet, han må jo ha blitt riv rusk galen etter at sprengladningene til settefiskanlegget ble fyrt av rett foran nesen på ham. Nå leter han etter den gyldne potet... legenden sier at den som finner den får tre ønsker oppfylt. På landeveisrøverkartet står det et kryss på hans åkerlapp....kanskje er er krysset knyttet til legenden?
Mange spørsmål...finnes det svar?
Ikke lett foto-oppgave, så bildet funker bra som drivdalsspøkelset på potetåkeren.

Tove:)
Og er dette et gjenferd, trenger han ønskene!
Solvår B.

Kjære Roy Arne!
Unner du virkelig ikke Drivdalsgubben en mer gedigen ramme enn dette?
Jeg er skuffet. Håper du har en forklaring. Gubben er jo STOR....i visse kretser.
: ) Solvår
Ann Kristin S.

Har du vært på loppemarked eller på en gammel låve og funnet et gammelt bilde av Drivdalsgubbens forfedre... Ja, for med den ramma der, er nok dette eldre saker enn gubben sjøl. Dette kan være mor til gubben som er ute i enga og danser i nattserken...
En hver kan nok fortelle sin historie om dette her. Jeg ville vel kanskje tro at det var min hvite retriever som lekte ulv i tussmørten... men ramma henviser til eldre ulver....
Tankebilder liker vi.
Mvh Ann Kristin
Per Einar G.

Ja dette må være drivdalsgubben og jeg skimter en haug med tønner i et tau som henger på slep, hvor i alle dager fikk du festet dette til brikka? Og hvilken omramming, den største ramma jeg har sett de siste årene her inne ;)

Mvh
Per E.
elin a.

Herlig. Med ramme selvsakt:))
elin
Inger Anne Maritsdotter V.

Koser meg glugg i hel med å lese dei ulike kommentarene du får her, Roy Arne,
denne historien vil ingen ende ta....:)
no fekk eg meg ein god latter i dag også;~}}

Inger Anne:)
Avsluttet .

hm, merkelig, hvorfor er alle så imot rammer? Syntes det var ei fin ramme jeg. Skjønt den skulle vel helst rammet inn Brudeferden.... el.l.. Så på med en moderne ramme Roy.
hehe, du slår litt på stortromma nå med disse to bildene. Og bra er det. Sånn skal vi ha iblant. En oppkvikker, som tar oss ut og bort ifra alle fuglebider/landskapsbilder og macro som har vært i sommer.
Flott lekt av dere begge. Du verden, tror ikke bonden tjener mye på denne kua hehe. Ikke melk, ikke kjøtt. Kanskje et garnnøste i året?? hehe.

Jada, faktisk så liker jeg dette bildet ditt. Herlige kontraster og fint driv av kua.
Og jo, må nok si at jeg foretrekker å se på v2 uten den gamle ramma.
mvh arild
Roy Arne K.

Hei alle sammen og tusen takk for kommentarene deres.
Her sitter jeg og ler meg skakk av noen av disse kommentarene - for en fantasi - har aldri sett maken.
Dette trenger vi her også - HUMOR er sundt.

Tror også Drivdalsgubben hadde likt dette her - at han hadde fått så mye oppmerksomhet - eller va sier du Tyrin - stemmer det.

Kan nok hende det kommer mere etter hvert.

RAK
Hans-Jørgen H.

Du store merrarittet Kollerud!
At dette er premiemerra til Drivdalsgubben svevende i fri bane rundt moder Tellus er hevet over enhver tvil. Høyst sannsynlig et bilde som han Odd knipsa med engsangskameraet sitt på sin hasardiøse ferd rundt planetan og som du har betalt både en, to og tre sekker mandelpottitt for samt et par utgåtte illeluktende sandalar m/sokker i tillegg.
Gir meg ende over hvilken teft du har!
Synes ramma er en genistrek som kler merrabildet helt fabelaktig.
Nei, her er det på tide å få han Odd på banen for å høre sannhetens ord runndt dette. Han skal visstnok ha landa bløtt oppi raggen på en moskusokse for noen dager siden.....
Tyyriinhnnnn.
Odd E. k.

Du store alpakka Roy Arne!!!

Ja, dette er vissnok det eneste bildet som er tatt av et menneske som forlater jordbanen og ut i det svarte rom. Bra du hadde telelinse og var på den høgste fjelltoppen Roy Arne, for dette er sensasjonelt!!!! At du knipset straks etter det enorme smellet fra Drivdalen er bare et lykketreff. Bildet har vært til analyse i NASA, der de kan stadfeste en Drivdaling i supersonisk hastighet, stiv bakoversveis og inntullet i en kondenskapsel som forlater det indre luftrommet på tur ut i bane rundt jorden.
Ja, da har jeg en bekreftelse på at gebisset og sandalene tilhører drivdalsgubben som nå ligger i jordbanen til stor fare for austronauter på romvandring. Om gubben ligger fortsatt i bane eller om han er i drivdalen igjen, er uvisst. Om noen har sett en kometkule på himmelen de siste dagene, så kan det være gubben..Takk for utlagt bilde Roy Arne, dette kan du bli rik på!!

Ha en fortreffelig fotouke!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu