Katt i solnedgang
Ein lovnad er ein lovnad, så her kjem fotografiet av katt i solnedgang - og berre så de veit det: Det er ikkje lov å leite etter to feil.
Bildet inngår i albumet Samtaler med Sindbad og nabokatten -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Liv L.

Endelig, katt i solnedgang og oppe i apenes skrekk.

Morsomt

LL
Inger Anne Maritsdotter V.

Artig og annleis solnedgang ,
likte ikkje ramma ; dog ; den passer kan hende til ''settingen'' her , men ville vel helst ha sett ein levande katt , så du får få han Mons til å sitje modell for deg i solnedgangen.
-IAV-
Svein A. N.

Hehe, litt artig bilde dette. :-)
Dette ser meir ut som ”katter i solnedgang” og ikkje som katt i solnedgang, for den har eg patent på.. :-) Men det går nå an å prøve seg på katt i soloppgang.

Mvh Svein ,o)
Grethe B.

Hmm....dette lukter manilpulasj........:-))
Vel, ein katt er ein katt for sin hatt....eller paraply som denne. Men du får nok heller kaste han Mons oppi treet eller få han til å sitte stille lenge nok i solnedgangen.-)
Morsomt likevel! God helg til deg!

mvh og god natt!!
gt
Odd Karsten H.

Her har ein stakkar gått og vridd seg i skamkjensle, prestasjonsangst og elende fordi det ikkje har vore mogleg å gi verda eit skikkeleg ''Katt i solnedgang'', noko som verda så sårt trengde -- trudde han, men så har Svein A. hatt eit prakteksemplar av arten liggande her heilt frå mars i år. Det er så det gjeng på eksistensårsakinga laus for ein katteven, kva meir har ein å strekkje seg etter innan fotografiet no, er ikkje alt nådd?
Svein A Nygård er hermed utnemnt til gatograph av klasse og bokmerke er lagt til.
Takk for kommentarar (trøyst) de andre og. Ja, og så: God helg!

Odd

Marion N.

Ja, ja. Så her kom endelig ''katt i solnedgang'', måtte flire litt når eg såg du hadde lagt ut bildet som har vert nemnt så mange gonger. Eg håper vi kan få ein ''Mons i solnedgang'' ved ei seinare anledning!

Mvh Marion
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu