Padder 2
Hannen klamrer seg fast til sin utvalgte.
Bildet inngår i albumet Nærbilder -
Utstyr
  • D2X
  • PC Micro 85mm f/ 2,8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/32
  • Lukker1/5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger892
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192582} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tobias L.
det her er vel på grensen til pornografi.
Andreas Kalvig A.
Hei Bjørn
En total sammensmelting her. Så det er her rumpetroll kommer fra.
Fint bilde. Liker godt den friske grønne fargen i mosen mot de gråbrune paddene. Fint at du får med bakgrunnen som viser litt av miljøet.
men... jeg holder en liten knapp på det forrige paddebildet ditt, pga at det viste mye mer av miljøet. Det ble litt mer ''romantisk''.

mvh Andreas A
Odd Tore S.
At det går an å se så sur og muggen ut i en sådann stund. Disse hadde vært et passende offer for Inge & Sten, men I & S er jo passé for mer enn 30 år siden, så de elskende må nok klare seg uten hobbypsykostøtte.
Flott stilstudie, har egentlig ikke noe å utsette på hverken bildet eller aktørene, bortsett fra mangelen på uttrykt glede da.
Odd Tore
Robin S.
Først og fremst et teknisk sett meget bra bilde der praktisk talt hele hovedmotivet er i fokus takket være ekstrem nedblending i kombinasjon med et PC-objektiv. Ingen grunn til engstelse for diffraksjonsuskarphet ved kraftig nedblending hvis resultatet kan bli som dette!
Bjørn E.
Takk for kommentarene.

Denne romansen skjer årviss så snart vårsola har fått varmet opp bakken.
Hos oss her i ryfylke en gang i begynnelsen av mai.
Da søker paddene mot nærmeste vann eller dam der eggleggingen foregår.
På veien finner hannene seg en partner som han klamrer seg fast til.

Nikon PC Micro-objektivet er ett spennende objektiv å jobbe med.
I tillegg til att det gir bra resultater med kraftig nedblending så har det også tilt og shift funksjoner. Det kreves imidlertid en del trening og att objektene står stille.

Mvh Bjørn
Svein B.
Ekstrem teknisk kvalitet i tillegg til et artig motiv gjør dette til ett skikkelig toppbilde. Jeg finner ikke en eneste ting å sette fingeren på, og mosesenga de har funnet seg frisker bildet opp til toppkarakter fra meg. Herlig!

Mvh
Svein B
Sophus L.
Teknisk var dette helt topp og utrykket til de to som er midt i akten er ubetalelig!
mvh
Sophus
Krister B.
Jeg tror det er noe med farge og god bruk av tekstur som er tiltalende med dette bildet. At de ligger på en seng av fuktig mose istedenfor grus eller gress er også med på å forhøye kvaliteten på bildet. Dessuten forteller bildet at det finnes håp for alle. Når selv padder kan ha det så fint, så kan sikkert flere det. Lyssettingen er, tja, perfekt. Den er både dus, samtidig som den fremhever rom og form. Faren med for dúst lys er jo at bilder blir for flate, men dette har du klart flott. Er det kanskje klar himmel diffusert gjennom løvtak? Jeg har liksom ikke helt troen på at det kan ha vært helt overskyet, men hvem vet. Perfekt utført er det i alle fall.
Camilla S.
Heisann

Dette var helt kanon å se på!
En helt fantastisk flott skarphet, og ikke minst gode farger.
Som allerede nevnt er dette både teknisk meget dyktig utført, og ikke minst et artig motiv å studere:)

-Camilla
Linde G.
Oj oj oj, Mer er det nesten ikke å si. Såååå skarpt, for noen skapninger, de er ikke akkurat pene men tydeligvis finner de en av arten de også.... Minner meg om at vi alle er i samme familie på denne jorda. Men altså; toppers bilde.

v.h.
Linde Gilberg
Kim Charloth F.
hehehe.. morsomt og fabelaktig godt bilde, med en enooorm klarhet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu