Mona
Utstyr
  • Sony F717
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christine Elene S.

Tusen takk for fin kommentar! Setter pris på det. Likte dette bilde også. Bra blikk på jenta. Bildene dine er bra.
Stå på!

Christine
Jan Erik L.

84 visninger - og 1 -en- kommentar? Er det så j.. dårlig - eller bra? Eller kanskje helt meningsløst?

Får tenke på hva jeg velger tro. Nå tar jeg i hvertfall pinseferie og drar på hytta. Får se om det blir plass til et kamera eller 2 i sekken.

God pinsehelg til alle dotter(e) (?)

vh

Jan Erik
Thomas A.

man kan nok ikke sammenligne antall treff med kommentarer.... for det første er det veldig mange her inne som bare titter og noen ferskinger er litt redde for å kommentere, pluss at om man søker på google under mona så kan bildet ditt dukke opp...hehe..

Men nok om det! Bildet i seg selv er pent nok det. Setter stor pris på high key effekt selv, men er også en teknikk man skal være jævlig god på for å få til hundre prosent.... selv oppnår jeg ikke 50% selv engang når jeg prøver.... Det som jeg liker her er at det er stort sett tegninger rundt hele jenta slik at hun ikke bare forsvinner i bakgrunnen, men belysningen er ikke helt hundre prosent enda! jeg skulle likt å sett linjene litt tydeligere, ikke så grå samt at håret bør være helt mørkt her... er litt gråtoner der og! Jeg er ingen ekspert på high key belysning og overlater derfor det tekniske til noen andre...

thomas
Arnt Ove J.

Du har presset bilde vel langt i PS. Ville hatt litt mer tegning / struktur i huden og ikke helt utbrent. Bildet har potensial så jeg ville forøkt en ny runde i PS.

Arnt Ove
Karianne H.

Hei igjen! Dette bildet likte jeg. Det ser nesten ut som om noen har tegnet henne og gjort en meget bra jobb! Flott!!Kunne også godt tenkt meg og sett originalen!


Karianne :-)
Inger-Lise S.

Stilig dette.Enig med Karianne her.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu