Nytt landskap
Jeg drister meg ut i ukjent terreng og legger inn et bilde fra nærmiljøet (bor på Kløfta). Bildet er tatt i skumring (det var ganske mørt ute) med stativ. Dette er et felt jeg ikke har prøvd meg særlig på - så kom med synspunkter er du snill!
Bildet inngår i albumet Bilder fra Øvre Romerike - Jeg er bosatt i et flatt landskap. Det er på tide at jeg utforsker detaljene i landskapet - håper å presentere varierte bilder fra ØVre Romerike og da helst fra Ullensaker hvor jeg bor.
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • canon 17 - 40 mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/10s
  • Filmtypeiso 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tanja S.
Synes du har greid det kjempeflott, men så har jeg også sansen for slike bilder, litt mørkt, ser de mørkeblå fjellene i det fjerne, fargerik himmel som går over i blått, hadde passet bra som et panorama postkort ;o)
Eli B.
Likte dette, trærne og landskapet gjør en fin siluett mot den fargerike himmelen. Likte også beskjæringen og størrelsen på bildet.
mvh Eli
Jan O Ø.
Hei. Flott bilde med et format som kler det godt. Kjempefine farger også. Ser ut som om stor buske til venstre er litt uskarp men dette er det eneste jeg har å trekke.
Mvh Jan O.
Heidi Anita R.
Takk Tanja og Eli. Jeg prøvde å få frem siluettene i landskapet men samtidig skal man jo ha med tegningene i landskapet! En utfordring!

Kan hende det mørke ble for mørkt, men det var mørkt!

:=)
Heidi Anita R.
Hei Jan! Du kan kanskje ha rett i at busken er litt uskarp. Jeg hadde i alle fall noe problemer med den manuelle instillingen da det var mørkt ute. Jeg håper at øvelse gjør mester og at jeg husker snorutløseren neste gang - ikke bare stativet! (for er det ikke slik at man kan skape kamerarystelser ved bare å ta bildet når lukkertiden er lang - selv om man har stativ?).
Audhild E.
Nydelig bilde.
Flotte farger på himmelen. Fine siluetter, ekstra med det høye treet.
Det er litt støy,men det gjør ikke så mye.

Meget fint panoramabilde.

Mvh-Audhild
Espen G.
kjempeflott bilde.. jeg liker veldig godt silhuette-bilder, og dette var ikke noe unntak. flotte og stemningsfulle farger, og støyen i bildet gir bare litt mer liv synes jeg..

-EsPeN-
Torbjørn K.
Veldig fine farger i en enkel komposisjon. Bra med panoramautsnitt!

Torbjørn
Heidi Anita R.
Takk alle sammen. Takknemmelig for respons!

Heidi
Tone A.
Eit vakkert kveldsbilde med fine fargar og ein ser konturane av landskapet i det mørke. Flott panoramaforme på bildet. Fine fargar på himmelen, dette vart eit bra første forsøk! Det høge treet skaper litt liv i bildet.
:) Tone
Fred S.
Tviler ikke på at forgrunnen vark mørk, og at det var mørkt, men det hadde vært en fordel med noen detaljer i de mørke partiene; det ville ha hevet bildet. Hvis du har photoshop bør det kunne ordnes.
Liker formatet !

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu