\\
Utstyr
  • Canon 1D MarkII
  • Canon 50mm f1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ingse A.
Fantastisk flott lys,- og fin stemning. Synd at høyre del av skogbunnen er uskarp. Hva med å forsøke et kvadratisk utsnitt der høyre del er fjernet? Uansett flott bilde!
Kenneth K.
Meget vakkert dette her. En veldig flott stemning med de lysa som kommer igjennom trærne. Dette var vakkert. en fin trolsk stemning her. Flott gjort!


mvh Kenneth
Jan V.
Jeg har lite konstruktivt å komme med her, men dette bildet likte jeg veldig godt! De dystre fargene i kombinasjon med det diagonalet lyset gjorde det for meg!

MVH
JanV
ingebjørg fyrileiv g.
Dette kan vel sies å være et forholdsvis brukbart lys ;) -veldig pent. Det mystiske uttrykket kommer godt fram og dybden forsterker det. I tillegg gjør den bildet mer interessant. Gode farger/kontraster er det også, men kanskje er det litt lyst foran den ene steinen.

vh ingebjørg
Renate Karin K.
Flott bilde. Lyset som stråler inn i skogen understreker det vakre og mystiske i bildet.
Anne-Lise S.
Nydelig bilde av hvordan solens stråler kommer inn gjennom greiner på gamle grantrær og skaper slike vakre stråler. Nesten mytisk stemning. Ro og fred. Gode farger også. Synd dette er uskarpt i nedre del. Er det mulig med et kutt opptil steinen i midten? Bare et forslag til hvordan du kan få bukt med det uskarpe partiet. Ikke sikkert det vil funke ift komp, stråler, innhold, men kan være verdt et forsøk.

Anne-Lise
Njål D.
Nydelig rett og slett. Veldig tøft med lyset som kommer inn fra siden. Jeg ville imidlertid fjernet den stammen helt til høyre i bildet. Synes den er litt forstyrrende...
Ann T.
Dette er et flott bilde. Du har fanget solstrålene på en meget bra måte og lagt et veldig stemningsfullt bilde. Jeg ser at det er litt uskarp i fronten, men jeg tror ikke du skulle kutte bildet. Skyggene der nede former en fin ramme som er en del av bildets helhet tror jeg.
Likte dette veldig!
Mvh. Ann
Kjetil Greger P.
Et herlig lys her.. rett og slett vakkert
Lars B.
Et flott skogsbilde med et eventyrlig lys - liker den sorte 'innrammingen' på deler av bildet. Fin dybde innover mellom trærne.

Hilsen Lars
Nils B.
Morten, dette var vakkert.
Godt Nytt år til deg og du må fortsette den gode utvikklingen du har hatt i 2006.
mvh Nils
Brita Helen E.
For et lys!! ! Imponerende bra. Bildet oser av en mystisk og trolsk stemning. Tror jammen ikke jeg hadde turt og gått her alene nei... :) Mørke trestammer samt skygger ga en fin innramming av lyset og ''trollskogen''. Veldig bra utført!!

Mvh Brita...
Anne Ø.
Du verden for et flott lys du har fått frem her.
Liker blåtonen i bakgrunnen som i en helhet gir
en noe eventyr stemning.

Anne:)
Anita K.
ULTRALEKKERT!!!!!!!!
Øystein Rye E.
utrolig flott... ikke noe mer å si om den saken
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu