Steinstøylen - veien til fjellet
En inngangsport til Sunnmørsalpene, hvor det letter opp etter at regnet har sluttet. En seter hvor det i dag kan leies plass. Mye brukt til beiteområde.
Bildet inngår i albumet Seterbilder - Bilder av og fra setre i ulike situasjoner, fra Sunnmørsfjella. Fascineres av hvordan man måtte / kunne bo p.. i v... hele sommersesongen, i forhold til dagens hyttebyer.
Utstyr
  • Fujifilm Finepix S304
  • -
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Fotograf Carl-Åge H.

Liker motivet ditt, men det er noe som ikke stemmer med fjelltoppene/fjellkanten. Kunne du gjort mer ut av skiltet og teksten på bildet? Veldig god tanke bak det hele.

Mvh Carl-Åge
Steinulf L.

Du har nok brukt litt mye USM. Ellers et idyllisk motiv.
Avsluttet .

Hei

Fint perspektiv og lyset i bildet er bra. Tror kanskje du har vært litt hard på labben i redigeringen og tatt i for mye med brightness eller levels. Regner med du har brukt magic wahn eller megnetic lasso her. Jeg har offte erfart at det kan være en fordel og undereksponere bildet litt hvis du vet du skal foreta endringer i PS eller andre programmer. Og så gjøre endringene i landskapet og ikke himmelen.

Vh Svenn
Avsluttet .

meget bra bilde. ligner på et nasjonalromantisk maleri. rett og slett noe av det bedre jeg har sett av landsskapsmotiver på en lang stund.
Stig B.

Takk for kommentarer. Jeg er ny mht digitalfoto, og trenger en del tid på å lære både eksponeringen og etterbehandlingen. Stig
Fred S.

Skikkelig bra panorama, og med unntak av de småtingene som er nevnt, er formidabelt ''glansbilde'' av sunnmørsk natur. Får en liten svimmelhetsfølelse av det, virker på meg som det heller litt for mye mot venstre ?
vh fred
Inger-Lise S.

Hei! Jeg likte dette bildet usedvanlig godt! Både de herlige fargene,utsnittet,naturen,ja alt! Jeg gir meg ikke i kast med det tekniske,det er jeg nok ikke kompetent til,men du verden for en god følelse bildet ditt gir!!! :-) Hilsen Inger-Lise
Reidar N.

Fint bilde fra vestsida av Hjørundfjorden. Mange fine motiv i Sunnmørsalpane.

Reidar
Helene E.

Spesielt bilde - bra. Du har klart å få frem følelse av oppoverbakke. Fargen på det midterste huset syns jeg er viktig for helheten av farger her.
Helene
Stig B.

Takk for fine tilbakemeldinger. Bildet er fra Romedalen, som gir et utmerket utganspunkt for turer til Molladalen, som har MYE å by på. Jeg likte så godt setrene som er nybygd på gamle tufter. Stig
Avsluttet .

Hei igjen Stig

Det var ikke meningen og virke belærende i min forige kommetar og det beklager jeg i så fall. Når jeg ser kommentaren i ettertid ble den bare negativ og ikke slik jeg ønsket å adressere den.

Jeg synes bildet ditt er fint og at du har fått frem et spesilet perspektiv ved at det viser terrenget slik det er. Helene sa det fint ved å refferere til følelsen av opoverbakke. Det likte jeg veldig godt.

Vh Svenn
Stig B.

Hei, jeg er ikke hårsår på noen som helst slags måte, beklager om det virket sånn :-), vil SVÆRT GJERNE ha tilbakemeldinger. Som amatør og turfotograf tar jeg imot alt læring jeg kan få. Stig
Marianne M.

Hei Stig!
Et mektig landskap du viser her. Komposisjonen er god med selene i høyre side. Det er ikke bare fjellene som er imponerende her,men også himmelen og skyene. Et vakkert stykke natur.
Det med USM er allerede nevnt...
Flott bilde.
Vennlig hilsen Marianne
Sidsel A.

Likte dette veldig godt. Får en følelse av å være der.
Vennlig hilsen Sidsel
Liv Anette T.

Flott sunnmøsnatur her. Vilt og vakkert som det er mange steder på vestlandet. God stemning og fine farger.
Anette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu