Tatt for å illustrere at stadig flere offiserer gir seg i Forsvaret. Nå har jeg tatt for mange bilder av grønne menn, altså. På tide å dimme :o)
Utstyr
  • Canon D30
  • 17-35
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas A.

For mer følelsen av at dette er en sliten I.off som er på veg hjem til kone og barn etter enda en dag med mye kaffe! Og at han dagen derpå går inn samme porten og gjør de samme gamle ting!
Avsluttet .

Syns ikke jeg, men du kunne tatt det ute ved inngangen til leiren eller noe da..
Christian K.

Hehe, dette er fra Forsvarskommando Nord-Norge, og der har vi ikke mye som ligner noe militært, med unntak av alle de grønne mennene.
Tor-Erling T. R.

Når dimmer du?
Hatt en kul tjeneste i P&I? Jeg hadde det råflott i hvert fall i 98/99.

Ang. bilde: Du skulle ikke ha kuttet beinene, og jeg er er enig i at det skulle vært en utgang der. Men ideen er god. ''Pakke kofferten og dra''...
Christian K.

Beina burde vel ikke vært kuttet, nei.

Dimmer i juni, etter en øvelse i indre Troms. Verdig avslutning på førstegangstjenesten, øvelsene er meget sosiale... Dessuten mange spennende opplevelser. Er meget fornøyd med året i grønt, angrer ikke på at jeg begynte ;o)

Tjenestegjorde du i FO P&I? Ser forresten at du jobber i NRK. Vet du noe om hvordan forhenværende P&Iere blir mottatt ved jobbsøknader? Er tjenestevedlegget fra førstegangstjenesten verdt noe ved jobbsøknader? (Jeg skriver like mye som jeg fotograferer).
Tor-Erling T. R.

Av de som jeg var inne med, så er en redaktør i Under Dusken i Trondheim, en jobber i Solabladet, en i Sogn Avis, en i Adresseavisa og flere i aviser/redaksjoner rundt om kring.

Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye P&I-erfaring teller. Men for de som vet hva det innebærer å være i P&I så teller det en del. Folk som ikke liker Forsvaret eller ikke har peiling på det ser ikke så mye på tjenesteuttalelsen.

Du burde få en sivil attest av sjefen din også.

Jeg pleier å nevne at jeg tjenestegjorde på FO/P&I i hvert fall. Og har ikke møtt noe negativt i så henseende. P&I var skikkelig kul tjeneste og folka jeg var sammen med har jeg ofte omgang med fortsatt.

http://www.pogi.folk.to
Det er ''troppen'' min. Jeg er han i hæruniform nr. to fra venstre. :)
Christian K.

Hehe, bra side. Hvor mange av dere har noen sivil bakgrunn? (Da tenker jeg på utdanning e.l.)
Tor-Erling T. R.

De fleste av oss var ferske fra vgs da vi var inne, men siden det har det jo blitt noen grunnfag her og der. Noen har også begynt på journalisthøgskolen. Men dem om det.
Ishi K.

dette er bra! mvh K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu