Sein kveld i Skårbøstranda,Selje.
Bildet inngår i albumet Stemninger fra Selje -
Utstyr
  • Nikon D 70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kurt S.
Kjempfin, blå kveldstemning og en god eksponering.
Veldig bra drag i sjøen i forgrunnen mot en rolig og fin bakgrunn.
Likte dette.
Mvh Kurt
Jan Frode A.
Nydelig, rett og slett.

Vakker stemning i det spesielle kveldslyset. Fin komposisjon og utsnitt, der spesielt forgrunnen med bevegelser i vann er helt topp.

Ja dette var meget severdig.

mvh Jan Frode
Steinulf L.
Stemningsfullt og fint. Kanskje litt brå avslutning i høyre del. Ser frem til flere bilder i denne serien din.
Odd Tore S.
Fin nattstemning og bra sjø, men jeg kunne gjerne tenkt meg alternativer til selve utsnittet. Forgrunnen virker litt kuttet, særlig i høyre side.
Odd Tore
Avsluttet .
Utrolig flott bilde. Grunnet: Elegant blåfarge og motiv. Liker at du har knipset akkurat før bølgen skylles innover. Ellers er bildet bra eksponert og komponert. Får lyst til å ta flere slike bilder når jeg ser bilder som dette.

Mvh Jon Martin:)
Marianne M.
Hei. Takker hjertelig for kommentarer!

Jeg noterer meg det som Steinulf og Odd Tore sier om en litt brå avslutning i høyre side. Jeg er takknemlig for synspunkter,siden dette med kvelds/natt fotografering av sjø/hav er nytt for meg. Jeg har flere opptak fra denne stranda med litt andre utsnitt. Så en skal ikke se bort fra at flere slike motiv blir postet på nett for å få nyttige kommentarer av ''med-dottere''

Jon Martin; Takk! Det ga meg også lyst til å ta flere slike bilder som dette ;-}

Mvh Marianne
Fred S.
Hei Marianne; hyggelig å høre fra deg igjen. Velger meg dette bildet jeg; av flere grunner: Det er jo disse blå landskapene jeg først og fremst forbinder meg deg; dessuten ''snakket'' vi jo litt om Selje og området rundt da vi først kom i kontakt. ( ..og en tredje årsak er at jeg ikke får til å kommentere denne typen macrobilder av planter; klarer rett og slett ikke å etablere et forhold til kategorien. Synd, men sant)
Den brå ''avslutningen'' i høyre kant er nevnt, vet egentlig ikke om det spiller så stor rolle. Du har jo kuttet steine til venstre også, men det som gjør bildet mest severdig i mine øyne er strukturer og ''kraften'' av bølger og skum i området mellom steinene. Dine varianter av blått er som vanlig utsøkte, regner med at dette er ''ekte '' blåfarge. Aner forresten en antydning til noe rosarødt i kanten av den største steinen, og muligens i vannet. En eller annen åpning i himmelen som gjør det, eller andre årsaker ?

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu