Rapsmark
Bilde er tatt en flott vårdag på Djursland, Jylland i Danmark, i mai i år.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 17-55mm f/2.8G ED
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetHastighet på ''filmen'' var satt til ISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Marit O.

Enkelt og pent, litt midstilt vei ellers flott.
Mvh Marit
Kenneth K.

Meget vakkert bilde dette her. Dette var skarpt og fint med fine farger. jordene er jo så langt du ser. Dette var vakkert!

mvh Kenneth
Elise S.

Flotte farger, hjulsporene gjore en tøff dybde i bilde. Det ser uendelig ut. Er litt enig med Marit ang. midtstilt. -Elise-
Anne-Lise S.

Sommer, sommer, sommer! Det må sies at det var deilig å se et skikkelig fargerikt sommerbilde her inne nå. Mens vi venter på snøen og alt det der kommer du og smeller til med et ordentlig herlig gult og blått bilde, med flotte skyer og super dybde! Takker for titten! Det føltes som en vitamininnsprøytning. Prøvd med et lite kutt for at ikke hjulsporene skal bli så midtstilte? Horisontlinja er også hellende til venstre, men dette kan du lett rette opp. Herlig er det nå likevel! Blir glad av dette!

Anne-Lise
Tony H.

Spennende bilde har du brukt filter her? I så fall hva slags?
John B.

Hei !!
Berreberre lekkert...liker det en hel haug...
John B.
Avsluttet .

Nydelig sommerbilde med flotte farver!
mvh Trond
Arild L.

Flott bilde, vakre farger som lyser opp i mørketida. Liker forholdet mellom eng og himmel med skyer som du har fått fint fram. Er litt enig med øvrige at hjulspora ikke stemmer helt, men du har fått fram et fint motiv her!
Mvh Arild
Christopher E. J.

det er rett og slett så deilig å se på bildet ditt. jeg liker at hjulsporene er der de er, får en følelse av en vei som ikke stopper opp, uendlighet. strålende farger, jeg får nesten lyst til å spise bildet ;)
Terje K.

Johnny, dette var virkelig flott sett og presentert :-)
Nydelige sterke og klare farger...den gule rapsåkeren står veldig fint til det klare blå i himmelen, men det er de flotte skyene og hjulsporene inn i evigheten som gjør bildet her. Herved anbefalt :-)
Bjorn F.

Stilg med de flotte skydottende på den blå himmelen som henger over den uendelige gule vakkre rapsenga. Meget bra dette Johnny,
Hilsen Bjørn.
Tove Kristine J.

Nydelig! Man blir glad av å se på det. Skulle ønske jeg var der:-)
Haldor L.

Herlige rike farger og en dyp, blå farge på himmelen. Flott utført.

Sporene er nok ment å ligge i midten men er ikke uenig med at en mer sidestilt komposisjon kunne ha fungert enda bedre - og gjerne med sporet skråstilt innover slik det svakere sporet til høyre er. Da har du fokuspunkt i forgrunn, med ledende linje innover mot horisont som måter himmel.

Rune S.

Meget vakkert og enkelt! Det er vel farger og en stemning mange av oss nordmenn liker. Gule rapsåkere med blå himmel og godværsskyer gjør godt. Synes midtstillingen av sporene er OK her. Kunne vært fint å fått med de nærmeste traktorsporene på hver side, for å forsterke perspektivet.

Mvh
Rune S
Magnus B.

Et herlig bilde!
Kan du fortelle litt om hva du gjort har gjort teknisk her?
Filter, etterarbeid eller en kombinasjon?

M :)
Anne-Lise S.

Hei Johnny! Takker for melding ang. helningen. Ser at du har helt rett i at bildet heller litt mot høyre og ikke mot venstre. Merkelig hvordan lyset her lurte meg til å tro det motsatte... Hm.. Spennende. Nesten som en illusjon...

Anne-Lise

PS: Dette Gla`bildet får meg til å smile enda bredere i dag enn i går. I dag regner det elefanter i Kristiansand, så dette gjør meg varm om hjertet! Det finnes ei fremtid og det er bare måneder igjen. . .
Kacper R.

◙кя◙..
Nesten som et maleri :)
◙кя◙..
Marius R.

Hei,

Flott bilde! For meg er midtstillingen av sporet et naturlig valg som en stram kontrast til den mer ''rotete'' himmelen. Smooth :)
Malin L.

Enkelt og fint bilde, men nydlige farger. Det her gir sommerstemning :)
Steinulf L.

Fint med den høye himmelen. Et bilde som lyser opp i vintermørket.
Hanne B.

Dette var da himmelsk fint;) Liker at veien er midtstilt, for da føles det som den fører meg til evigheten=)
Ingunn S.

Nydelig og sommerlig motiv med utrolig flotte og sterke farger. Liker veldig godt de hvite skydottene og sammen med den knall gule marka med hjulsporet synes jeg dette var en utrolig flott komposisjon. Man får en følelse av dette strekker seg i det uendelige.............til evigheten og forbi.........

Hilsen IngunnS:)
Wiggo T.

Lekkert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu