AKT
Nytt forsøk med aktbilder! Håper dere liker det : )
Bildet sees best i fullskjerm!
Bildet inngår i albumet AKT - Dette er mine første aktfoto. Får se om de fungerer. Kroppen er en fantastisk form.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-18 23:54:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger6333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Inger-Lise S.
Et vakkert bilde med en flott modell.Likte hvordan det gradvis blir mer diffust nedover.
Dyktig presentert,dyktig jobba!

Mvh Inger-Lise
Bjørn H.
Hei Vibeke ...

Nydelig og anerledes akt bilde. Liker den duse effekten du har fått frem og tonene er spennende.

Syns du beviser masse lekenhet og kreativitet på det du gjør om dagen, og det også her... Det klede du har formet rundt kroppen er genialt og gjør i grunnen hele komposisjonen for meg..

Lurter på om du kunne beholdt litt mer stofflighet og tegning rundt hoftepartiet og litt oppver ryggen ... Syns det glir litt mye mot den hvite bakgrunnen, kanskje ??

Ellers er det mulig at jeg syns det blir noen rart med beina... Når jeg først begynner å studere de så savner jeg litt mer former og lår :)

Men det er meget bra jobba -

BJørn ;¤
Thera E.
Føler det blir litt mye øverst med armen over brystet. Tror jeg ville forsøkt en annen løsning der. Ellers liker jeg ansiktet og fargetonene særdeles godt.
Bjarne B.
Nydelig lyssetting.
Mike T.
Hei Vibeke,
godt forsøk, men i mine øyer ikke spesielt vellykket. Irriterer meg over en ''valke'' ca 5 cm nordvest av navlen ;o .
Som mann har jeg ikke den store lysten å møte denne damen. Et for meg fullstendig intetsigende ansiktsuttrykk - damen synes ikke en gang å være opptatt av sitt eget ego.
Kritikken min er på ingen måte en ''takk for sist''. Men jeg mener at en slik følsom tilnærming som du har valgt krever mye mer.
La oss forbli gode venner for det. Jeg har prøvd å gi deg en ærlig og velbegrunnede vurdering. At denne er subjektiv, er en selvfølge.
Synes forøvrig at folk mer og mer tørr å eksperimentere. Dette er bra!
Hilsen Mike
Espen P.
På den ene side er dette rent og pent med rene deilige linjer. På den annen, litt flatt? Særlig tenker jeg på ansiktsuttrykket... Litt anonymt på et vis? Litt intetsigende uttrykk tror jeg. men bevares, det er godkjent :)

ePsen
Trond O.
Fleip; forslag til bildetekst...'' kjære, vi er fri for toalettpapir''. fakta; fin lys-setting, men enig om det med armen over brystet. Bare litt synsing fra meg..søt modell hvertfall..c¨,)
Steinulf L.
Teknisk synes jeg dette er greit nok, men posituren virker noe tilgjort.
Baard L.
Dette likte jeg. Lekende lekkert og sensuelt.

Skjønner hva enkelte her peker på, men det gjør du bare neste gang. Man kan ikke tilfredstille alle og en hver! :-)

-Bård
Nils B.
Tja, førsteinntrykket er at bildet gir en god opplevelse av ro, dette tross nakenheten. Når det gjelder selve bildet blir det for litt for lett for meg. Likevell så tiltaler det jeg ser og ideen er god, men i motsettning til hva noen av de andre synes om ansiktsutrykket så opplever jeg at det er med å skaper bildet. Men mitt ankepunkt er at bildet mangler stoffelighet som det så fint heter. Litt mer kraft i bildet hadde også fremhevet uttrykket. Når det gjelder papiret så hadde tatt bort det øverste noe som hadde gitt enda mer renhet i bildet.
mvh Nils
Lars Egil S.
Et spennende og annerledes akt bilde. Likte det svært godt. Synes det ble fint med det lyse, det eneste jeg savner er litt mer kontur av baken for å få litt mer former i bildet.
Avsluttet .
Nydelig bilde, på en måte. På en annen måte ikke. Posituren er fin og avtoningen ut mot bakgrunnen er nydelig. Vet ikke om det er toalettpapir du har brukt, men det ser slik ut, og det virker forstyrrende. Og så synes jeg ikke ansiktsutrykket passer. Hun ser en smule engstelig ut, og det harmonerer ikke med alt det myke ellers. Og kanskje vi skulle sett litegrann mer av brystene?

Men egentlig synes jeg det er pent, så dette blir bare pirk (bortsett fra dopapiret).
Vibeke P.
Takker for kommentarer. Det er kjempeflott at det er mange delte meninger. Liker når folk sier hva de mener.
Liker det egentlig ganske godt selv, men ser hva dere mener.
Ang. stoffelighet, så var dette et ekspriment, ville prøve noe annet. Ang. Litt mer former/linjer på rygg og bak, så er jeg helt enig, uttrykket i ansiktet blir en smakssak.
Selv føler jeg dette er mildt, rent og sensuelt, men kan hende, så har jeg mislykket i min tolkning, men det er jo bare å prøve igjen.
Men kom igjen, er det flere meninger? Jeg er åpen både for kritikk og ros!

Vibeke : )
Knut H.
Veldig mye bra her, er enig i mye av rosen du har fått, men du går i ''fella'' når du forsøker å fotografere akt i kombinasjon med portrett......dette fungerer sjelden.
Neste gang, forsøk å ''dempe'' modellens ansikt, ..kan gjøres ganske enkelt ved at du f.eks. ber modellen se ned/bort og lukke øynene slik at ''tilskueren'' ikke må forholde seg både til kropp/akt og modellens uttrykk.
a tse & s.
kult dette

annerledes

liker det tomme utrykket
Espen P.
Nå har jeg vært innom her flere ganger og må revurdere min komentar tror jeg. Har blitt varm i kontaktlinsene og synes det igrunn blir bedre og bedre. Noe rolig, avslappet og balansert her som tiltaler meg veldig. Likte veldig godt ver#2 du har lagt ut.

ePsen
Bjørn J.
Her har du ikke akkurat forskjønnet modellen.
Enig i mye Knut skriver. Aniktsuttrykket er ikke bra. Kroppen fremstår litt ''sekkeaktig'' form pga. for lavt kamerastandpunkt. Prøv neste gang å tenke mer form.
Roger V.
Hei
Det negative først: Syntes som sikekrt flere at blikket til modellen er veldig tamt. Litt merkelige hudtoner flere plasser, og veldig utbrent i overamen. Ellers flott lyssting.

Så det andre. Som sagt flott lys, veldig behagelig modell, men softingen nedover ble i hardeste laget for min del. Vinkelen du har valgt å ta bilde fra syntes jeg var topp. Litt utradisjonell.

Roger
Nina S.
Jeg har tittet på alle dine akt-bilder og mye er bra, men jeg henger meg litt opp i at alle modellene ser anspente ut. Det ser litt unaturlig ut. Ellers synes jeg lyssettingen på de mørkeste bildene er finest, det blir mer sensuelt. Her har du heller ikke nærkontakt med ansiktet til modellen.
Mvh Nina.
Geir Andre O.
Dette synes jeg var VELDIG behagelig å se på, likte hele bildet, lyset, komposisjonen, blikket til modellen, likte faktisk at hun har åpne øyne, det passer liksom inn her, fin innramming/signering, noe jeg selv liker :-)

Modellen synes jeg fremstår som kvinnelig, sensuell og flott, uten på noen måte å virke provoserende eller ''blottende'' men kunne nok godt tenkt meg litt mer av brystene synlig

PS send meg gjerne noen ord om hvordan du har fått det til så difust og dempet

Geir O
Erland P.
Hej
Ja det kan ikke gøres meget bedere,dette her er bare et vidunderligt billede,og et billede som jeg gerne selv ville havde lavet,er lidt misundelig :-))
MvH
erland
Espen V.
Dette er rett og slett nydelig!! Elsker måten dette er lyssatt på!! Gir en herlig drømmende effekt!
Mvh Espen
Avsluttet .
Heilt fantastisk. Hadde satt pris på om du delte kamerainnstillingane. Kva blender og lyssetting/blitz har du brukt (er amatør) og sjølv om du også kaller deg det, så veit me andre bedre...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu