MOSKUS
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger851
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227683} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
john-arne w.

likte dette godt. ett bilde som absolutt gjør seg på høykant. pen plassering av flokken, of fine nøytrale farger. håper du var på god avstand? hehe, ellers så kan det jo bli en litt for spennende joggetur.


hilsen john...
Anne-Lise S.

Mektig natur og litt av en naturopplevelse du hadde her. Kaldt og frossent, og samtidig alldeles nydelig. Liker formatet du har valgt, og at du velger høye fjell og mindre i nedre kant. Flott det! Kanskje litt grått, men det ser jo ut som det er skikkelig uvær med moskusene fulle av snø. Virkelig flott dette her!

Anne-Lise
Frode F.

Mektig.

Var du langt borte fra dem?

FF
magne f.

Dette likte jeg meget godt. Slike bilder har ofte lett for å bli ''nærmest mulig''. Her har du klart å formidle det barske miljøet disse dyrene lever i på en utmerket måte, og du viser også moskusen som flokkdyr. Hadde det ikke vært for fargen på hornene kunne det like gjerne vært s/h-foto. Behagelig lys og god komposisjon. Et topp foto!

Magne
Espen A.

Flott ''familieportrett'' dette. Du leverer nok engang et kvalitetsbilde. Her får du med antagelig vis med 14 - 15 % av alle moskusene i Norge med i en avbilding. Liker godt at du har tatt med så mye av miljøet rundt, hvilket gjør at man kan sette seg litt inn hvordan og hvor de lever. Når sant skal sies, så har du lagt ut bedre moskusbilder, tenker da spesielt på bilde nr. 176313 , men det blir to forskjellige sjangre og kan vel egentlig ikke sammenlignes. Rent teknisk er bildet godt. Litt grått og diffust, men ser på kanten av brekka at det er endel sno som kan ta mye av skylden for det. Ellers er plassering av dyrene og utsnitt god. Må si jeg lurer litt på hvilket objektiv du brukte og hvor langt unna dette er og om det er på samma turen som bildet her: bilde nr. 162696 ? Fikk lyst til å ''springe'' en tur på Dovre jeg nå :)

Bra jobba!

Mvh

Espen Amdahl
KNUT ERIK W.

Samme tur Espen,bilde er tatt med Canon 70-200,avstanden var alt fra 100 til 20meter
Aleksander M.

Bra gjort!
Er bilde nr. 99130 (kanskje ditt beste moskusbilde) tatt fra samme tur det også? Det kunne ligne litt, spesielt i ansiktene. Fin bakgrunn forresten.

Mvh. Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu