Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Christer B.

Synes du har fått til dette fint. Uhøytidlig og dermed mer nærgående portrett. Langt ifra nødvendig med ørten blitzer og 5 assistenter for å ta et portrett med følelse, snarere tvert imot, spørt du meg. Litt ungdommelig overlegen stil over henne, skyldes vel hodeposisjonen. Liker korn og struktur. Bra dette, Camilla.
Hasselblad, ja..........
Kristoffer L.

Oh yes.

Slutter meg helt og holdent til Christer her. Dette er meget bra. Kjølig eleganse i massevis, kombinert med mørkere, uavklarte partier som fremmer gåter. Selv blikket er et lite mysterium. Hvilke tanker og følelser er det som farer gjennom hodet hennnes?

- Kristoffer
Tarjei Ekenes K.

fett utrykk og kult hår

ville kuttet litt på høyre,
så de luftglipene forsvinner

:-D ! son tarjeiav !
Camilla N.

Så kult dere liker det.. har ikke jobbet noe særlig med blitz før,har ikke blitz selv engang! Vi har en blitz i studio her på skolen,så om jeg skal ha utfyllingslys må jeg bruke reflektor(og da er jeg jo nesten avhengig av en person til) hvilket jeg ikke hadde her...Men er enig med christer i det han sier! Takk for kommentarer:)
Daniel M.

Dette hadde jeg sansen for ja!

Synes Christer B. og Kristoffer L. sine kommentarer satt bra, så støtter de.

-Daniel-
Thomas A.

nydelig bilde, liker den ''canvas'' effekten du har lagt på bildet og, ser nesten ut som ett maleri. Du har forøvrig mye bra bilder! Hvilken skole er dette da?

thomas
Camilla N.

Vet forövrig ikke hva ''Canvas'' effekt er...Men jeg har brukt flytende emulsjon,da får man ofte et maleri aktig inntrykk...Er vel ikke alltid det er best å bruke det papiret, men velger å bare bruke det iom at det krever litt övelse:) Jeg går på en liten,koselig höyskole på nord jylland,Emil Schildt er läreren vår!:)
Carl Martin N.

helt herlig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu