Liten og navnløs
Bildet inngår i albumet Flora og Fauna - Busker, blomster og bier
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Povl Kjeld H.

Hej Tom.
Igen et flot blomster billede, dejlige farver fin komp. rigtig flot billede.
mvh - povl
Avsluttet .

Pent komponert og mykt lys
Kenneth P.

Komposisjonen fungerer ikke for meg. Den blir litt for løs eller hva jeg skal si. En tettere beskjæring til høyre eventuelt under løser det etter mitt syn. Fokuspunkt ville jeg ha ønsket i midten av blomsten og ikke på det bakerste bladene. Farvene er flotte og stoffligheten bra.

mvh Kenneth
Tom E. F.

Spennende bilde!
Kan hende selve fokusplanet kunne vært noe dypere?
Duse, fine farger!
mvh Tom E. F.
Stig S.

Litt usikker på utsnittet ditt - blir ikke helt fortrolig med det... Fokus på blomsten og farger synes jeg er flott! Lurer på om jeg ville isolert bare blomsten (?) - føler vel at knoppen som titter frem får for snevert fokus til å bidra nok til helheten.

--stig--
Reidun G.

Fine farger. men jeg synes du har vært gjerrig med dybden her Tom.
Reidun
Nils B.

Greit, men her er mer og jobbe med. Finner ikke helt ro i bildets komposisjon, dybden som omtales kunne vært liiit bedre, men tror at jeg hadde rotert blomsten og derrmed gitt den litt mer fot og stå på.
mvh Nils
Dag Frode H.

Hei
Likte dette bilde på tross av eller kansje på grunn av den begrensede dybdeskarpheten.
Mvh
Dag Frode
Jostein M.

Tror Nils er inne på mye fornuftig her. Du har et spennende motiv å jobbe med:-)
Mvh
Jostein
Elisabeth W.

Kan det være en mjølke? - Det finnes flere å velge mellom av dem. Bra idé, men jeg tenker allikevel 'nesten' - hvis du jonglerer litt mer med muligheter for komposisjon og dybdeskarphet tror jeg du kan finne en løsning som slår denne.

-- Elisabeth
Fred S.

Artig bilde. Litt ''surrealistisk'' blir det, slik de skarpe(ste) elementene er plassert i billedflaten. Det ergrer meg litt at planten fremdeles er navnløs, men i macrodrakt er disse vanskelige å identifisere.
vh freds
Kjell G.

Jeg synes dette er et vakkert bilde med attraktiv farvekomposisjon og tiltalende, duse farvetoner.

Kanskje fokus skulle vært lagt til toppen av støvbærerne? - Vanskelig å si uten å ha alternativene ved siden av hverandre.

Tatt med D1X?

Mvh KG
Tom A. T.

Takker for kommentarer. Jeg har flere versjoner av denne med fokusplanet på støvbærerene, men ble allikevel mest fortrolig med fargetonene i denne versjonen, og at knoppen oppe til venstre også er nesten skarp. Ble liksom ikke helt ferdig med motivet, da jeg etter litt oppdaget at min høyre albue og håndledd var godt plantet i en tue med eitemaur. Det svir enda ;o).. Jeg vet ikke hva blomsten heter, men liten var den. Kanskje 6-7mm i tverrsnitt.
Stemmer det Kjell, D1x og 60 mm micronikkor. Tror jeg har mye moro i vente.
mvh Tom T
Jóhann Á.

Hei Tom!
Flott bilde, både i farger og utsnitt. Ikke minst pga. den manglende dybdeskarpheten. Tøft, ser nesten ut som elementene flyter. Surrealistisk!!
Rune N.

Modig blomsterbilde, som fungerer bra!

mvh
Rune
Ketil K.

Gratulerer med D1X Tom! Tror dette er en krattmjølke, hvor arret, som er korset, ikke er åpent ennå. Enig at dette var et modig bilde, hvor det nesten ser ut til at skarphetsovergangen er som et vannspeil, der blomstene stikker opp. Ville nok hatt mer av selve blomsten helt uskarp, så den står mer i stil med knoppen til venstre.
Hans-Einar O.

Gratulerer med nytt kamera, Tom! Og jeg tror som du at du har mye å glede deg til;-) Liker i grunnen bildet ditt ganske bra, kanskje mye på grunn av den begrensede dybdeskarpheten.
mvh Hans
Tom A. T.

Takker så meget ;o)..
mvh Tom T
Avsluttet .

Skikkelig behagelig bilde ! Herlige toner og bra komponert. Fint med den minimale dybdeskarpheten som nesten skaper en vannoverflate der det ene skuddet så vidt klarer å stikke seg over.

mvh Marius
Jan B.

Mye er sagt og jeg har ikke mere å tilføye enn at jeg liker bildet og gratulerer med nytt kamera !
Jan B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu