Tege
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde65mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger622
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Elin B.
Oj..her var det en ny krabat for meg. Et anderledes ut snitt, med fokus på riktig sted. Liker fargene godt!

Mvh
Elin
Nina S.
Hei Tom! Ser du har ''fanget'' denne ''kjempen'' på vei forbi. Skarpt og fint og knalle farger. Behaglig og uforstyrrende bakgrunn. Utsnittet var en ny vri, fin diagonal i bildet. Allikevel ikke helt sikker på om je får helt tak på det, men er jo positivt å prøve no nytt og annerledes å! Selv driver jeg tross alt å knipser i helt ordinære vinkler enda. Ellers er det utrolig fasinerende å se disse småkrypene i så detaljert gjengivelse! moro! Er vel mp-e65 dette da? Mvh Nina
Ketil K.
Oj-oj - Dracula i grønn utgave - eller et miljøromskip? Et originalt og heller uvanlig insektbilde, der du har kommet så nært at dette blir nesten skremmende. Komposisjon er det og, med noe som ligner eker og med linjeforsterkninger. Fokusplanet og detaljering er perfekt, mens DOF kunne vært noe større slik at hornet på tegen ble noe skarpere.
Øyvind A.
Jøss, det var ille nære. Skarpheten sitter akkurat der den bør være. Litt lite dybdeskarphet, men på så stor avbildningsskala er det vel neppe lett å få til noe særlig mer.

Fint komponert, jeg liker linjene som dannes av beina.

Litt hard blitsbruk etter min smak. Jeg er følsom på slikt ;o)

Ø.
Kjell G.
Blitzen har gitt litt for jevnt lys. Fin fokusering, selv om det antagelig har vært umulig å få ryggen skarp i tillegg. Artig komposisjon med ben og følehorn.

Et spennende bilde av en rimelig fremmed og eksotisk skapning!
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Enig i at blitsen er litt for fremtredende her. Det var litt for skumt slik at jeg måtte bruke blitsen som hovedbelysning. Vanligvis så eksponerer jeg tilstedeværende lys riktig og setter blitsen 1-2 ev under, men det gikk ikke her..
mvh Tom T
Ruth S.
Heteroptera er en gruppe av nebbmunner. De har det til felles at munndelene er en flerleddet sugesnabel og at de suger opp næringen. De lever av plantesaft fra planter og trær, men også som rovdyr, der de suger ut kroppsveske fra andre mindre dyr.

Navnet er satt sammen av (gresk) Heteros - forskjellig eller ulike og pteron - vinge. Ulik-vinge og kommer av at mange av tegene har den fremre delen av forvingen, litt læraktig og noe tykkere enn den bakre vingehalvdelen.


Et flott bildet!
Steinulf L.
Svært vellaget. Får lyst til å ta et skritt tilbake når bildet åpner seg.
Anne Ø.
Ja, denne er nærgående:)
Fine detaljer du har fått frem, gode farger!!
Svært bra arbeid.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu