Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger704
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nina S.
Er svak for rene flater og enkel komp. Sjenerer meg litt at jeg ikke får tak i hva den buen egentlig er. Stille og fredelig bilde, isfisker?
Mvh Nina
Steinulf L.
Enklere fremstilling av isfisker på Mjøsa er det vel ikke mulig å lage. Dette var lekkert. Skulle gjerne sett fiskeren litt skarpere, men da ber jeg muligens om for mye..
Thomas R.
Knallbra. Fin og enkel komp, akkurat som jeg liker :-) Synes også at isfiskeren kunne vært skarpere, men innser at det kanskje ville være vanskelig å få til i praksis.
Ivar B.
Jeg fascineres av enkelheten, jeg liker utbrentheten som forstereker følelsen av stor åpen snøflate med blendende hvitt lys. Diagonalen er god og effektiv. Blikket flyttes rask fra Armeringsjernet? til fiskerne der øynene blir liggende. Derfor sjeneres også jeg litt av manglende skarphet på fiskerne. Vet ikke hvilken linse du har brukt, men det ser ut som vidvinkel og da kunne kanskje bedre dybde vært mulig. Mvh Ivar.
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Bildet er tatt med en 70-200mm innstilt på noe i nærheten av 100 mm brennvidde, hvilket bidrar til at fiskeren er litt uskarpt gjengitt. Avtanden til fiskeren var kanskje ca 100 m. Sjøl syntes jeg at med skarp fisker ville innholdet blitt for tydelig. Elementet i forgrunnen er for øvrig en stålwire.
mvh Tom T
Øyvind A.
Jeg har sansen for dette. Fin bruk av form og flater. Den greia i forgrunnen er i seg selv ikke spesielt interessant, men den leder blikket svært effektivt mot isfiskeren. Og dermed har du vel oppnådd det som var meningen. Fokus på fiskeren ville vært den mest opplagte løsningen, men det ville blitt mer forutsigbart og dermed kjedeligere.
Ø.
Ketil K.
Veldig artig bilde, der minimalismen slår en i øynene, samtidig som en nesten umerkelig fargefølelse finnes i hele bildet. Her er det samtidig både fotografisk og innholdsmessig perspektiv som viser dobbeltsidighet og motsetninger. Det er en stor styrke for bildet. Stålbinderens etterlatenskaper som naturen gjerne kunne vært foruten settes i forhold til fiskeren, naturens bruker. Utslitt som tema, kanskje, men et tema som kan gjentas ofte, og her gjennomføres med stor visuell eleganse.
Odd Tore S.
Svært så minimalt, sammenhengen mellom bøyd kamstål og isfisker går imidlertid litt utenpå min fatteevne. Bildemessig har kamstålet opplagt sin misjon, skape balanse og peke mot fiskeren. Burde han vært skarpere? Jeg heller nok i retning ja.
Nå har jeg skumlest andre kommentarer og dine forklaringer, at det er en wire og ikke et kamstål forandrer ikke på min oppfatning.
Heller ikke på oppfatningen av at dette var elegant i all sin enkelhet.
Odd Tore
Arne S.
Minimalistisk så det holder. Jeg lar meg ofte fascinere av det enkle. Men jeg sliter likevel med historien, med mindre det er et fiskekrok.

:)
Tom A. T.
Arne, i mjøsa fisker vi abbor med wire ;o)..
Takk igjen for tilbakemeldinger.
Hans-Einar O.
Jasså, Abbor med wire du :-)
Jeg har sansen for litt minimalisme, og dette er ikke noe unntak.
Bare +-er i margen fra meg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu