'Pink''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Sophus L.
Stilig bilde - spennende lyssetting. Jeg ville foretrukket at hovedmotivet var litt mindre midtstilt.
mvh
Sophus
Torgeir H.
Veldig stilig bilde og lys, har du brukt lommelykt? Enig med sophus angående komposisjonen. Hva med et kraftig kutt i venstre side og ett kutt i høyre?

-T.H
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldingene. Jeg har forsøkt div andre utsnitt, men syntes ikke dette fungerer best. Dessuten mister jeg den svakt antydete soppen oppe til høyre hvis jeg kutter. Men takk igjen for forslaget ;o)..
mvh Tom T
Tom A. T.
Det lurte seg inn en IKKE for mye. Syntes dette funger best skulle det stått ;o)..
Steinulf L.
Som fra en annen planet. Drømmeaktig lekkert. Utsnittet skal nok være som det er.
Torbjørn K.
Spennende og annerledes. Litt spesielt motiv og utsnitt, men det fungerer bra. Alt må ikke gjøres etter boka, så jeg synes også du bør beholde bildet slik det er :-)

Torbjørn
Anne-Lise S.
Dette lar jeg meg imponere av. Synes dette er ganske så delikat, spennende og annerledes! Soppene i midten ser nærmest selvlysende ut. Som lamper... Ser antydning til en sopp i høyre bildeflate også, og den skaper en viss spenning i bildet. Ellers ville jeg nok ha beskjært vekk høyre del av bildet om jeg ikke hadde sett denne der. Litt kornete synes jeg, men ikke så mye at det irriterer øynene. Liker også fargene og lyset.

Anne-Lise
Petter S.
Spennede bilde. Er mange andre elementer som skaper uro i bildet men blir alltid trukket tilbake til det lystende midtpunktet.

Petter
Bente K.
Dette var et fasinerende bilde. Det er en fornøyelse å se hvordan lille enkle soppen lyser opp i landskapet og trekker til seg all oppmerksomhet.
Skulle jeg foreslå noe her må det bli at du lager et kvadratisk utsnitt der både soppen og den bakenforliggende er med. Da tror jeg midtstillingen kommer mer til sin rett.
mvh Bente
Odd Tore S.
Nydelig sopp i en komposisjon som jeg ser logikken i, men som jeg ikke helt klarer å bli fortrolig med.
Jeg har sett for meg kuttmuligheter, men de funker ikke så bra. Sikkert fordi du komponerte dette ut fra idéen om sluttresulatet skulle være som vist. Det som låser det hele for meg er forholdet mellom de pinke og den mer fiolette. Andre alternativer vil avhenge av at dette blir justert.
Så da lever jeg heller med et lite spørsmålstegn om helhet og detaljer her, og nyter i stedet den flotte fargepresentasjonen av hovedsoppene her.
Odd Tore
Øyvind A.
Her var det ikke mye tvil om hvem som står bak. ;o)

Morsom bruk av kunstlys, jeg regner med at det er lommelykta som kom til anvendelse her? Bildet er veldig spesielt og tiltalende. Bruken av mørke omgivelser og såpass mye tom flate er svært effektvit for å fremheve soppene. Fine saker Tom.

Ø.
Chr. G.
Merkelig sak. Det er vel ett eller annet fargestikk her, men sannsynligvis bidrar dette til den noe snåle stemningen. Ton gjerne ned det lyse feltet øverst på gresset til venstre, den ber om litt oppmerksomhet.
Dag J.
Herlig dette, om noe ufullendt komp. Jeg ville kuttet høyresiden noe.
Magnar B.
veldig morsomt bilde! Likar den uskarpe soppen der… den gir ein ekstra dimensjon til bildet. Fint minimalistisk og litt surrealistisk i fargane… me like!
Hans-Einar O.
Spenstig bilde,Tom
Synes du har valgt det beste utsnittet her, men kunne kanskje fungert i
en mer rektangulær utgave også. Herlig med den lille rosa som står fram på en
slik framtredende måte, og den svake antydningen i bakgrunnen må nok være med for helhetens skyld.

mvh Hans
Judit W.
Hei Tom!

Cute mushroom(s) and great photo! The colours are fantastic and the whole composition is just elegant.

Judit :)
Hans Jacob H.
Artig liten sak dette. Fine diskrete gjentakelser av soppene. Men kompen virker ikke helt i mål for meg. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu