Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger760
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd E. k.
Hei Tom!

Et stemningsfullt og vakkert bilde fra vannet. Du har en flott belysning inn på bladet med øyenstikkeren som titter frem sammen med vannløperen nede til høyre. Et stille øyeblikk ser det ut som. Bakgrunnen er flott og fremhever det forannevnte på en fin måte. Utsnittet er passe stort og går fint til disse flotte insektene. Stemningsfullt!

Mvh

Odd E.
Odd Tore S.
Den var da nusselig, øyenstikkeren mener jeg. Ser nærmest litt sjenert bedende ut.
Bukkebladet er nok godt på hell, mens det er liv i vannløperen fortsatt.
Rolig med begynnende skjær av høst.
Pent! Bra teknisk.
Regner med at du får noen forslag til kutt etterhvert?
Odd Tore
Tine H.
Ingen forslag til kutt fra meg i hvertfall. Mener motivet trenger såpass med luft rundt seg for å fremheve det enkle og sarte. Veldig pent dette!
Tine
Torbjørn K.
Svært spennede dette her. Det bryter med de fleste ''øyenstikker eller vannlilje-bildene'' jeg har sett, og gir inspirasjon til å tenke nytt i blandt. Her føler jeg at øyenstikkeren sitter å tenker ''jasså?, har du tenkt å ta bilde her du ja?'' ...mens han kryper noe sjenert bakom bladet :-)

Torbjørn
Jóhann Á.
Hei Tom!
Enig med Torbjørn her om at dette bildet er jo helt annerledes en alle andre i sjangeren. Og det er jo du flink til, å gjøre ting litt annerledes slik at de blir ekstra interessante!

MvH, Johann
Øyvind A.
Det ser ut som den har sett deg og avventer ditt neste trekk. Ikke rart den er skeptisk, den har vel hørt rykter om hvor nært du har klart å elge deg innpå slike tidligere. ;o)
Artig bilde.
Ø.
Tom A. T.
Takker for inspirerende og oppløftende tilbakemeldinger. Ø, den satt på trygg avstand omtrent 3 m fra land, men ellers er det tatt på samme stedet noen av de bildene du antagelig sikter til ;o).. For øvrig holdt de seg der ute de fleste denne dagen.
mvh Tom T
Avsluttet .
Jeg har sett igjennom macrobildene dine Tom, og bli ikke akkurat skuffet :-)
Teknisk godt gjennomført, og dette bildet er intet unntak.

MvhJRH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu