Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger788
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Jan O Ø.
Hei. Ja, man skal se seg godt for før man krysser veien. Et sommerlig bilde med en litt spesiell vri. Kanskje litt irriterende med stråene mellom deg og geita men det er ikke alltid enn rekker å fikse på slike ting. Og ikke er det sikkert at du har samme syn på den saken heller. Bildet er godt teknisk og jeg synes du har lykkes med å komme med et annerledes bilde her. Bra.
Mvh Jan O.
Anders H.
Fint sommerlig bilde, morsomt å se det fra geitas perspektiv i stedet for billistene. Det gjør det til et ganske originalt bilde for min del. Enig med Jan om at stråene i forgrunnen er litt forstyrrende, men ellers funker alt bra.

Anders
Magnar B.
Morsomt bilde! Her kunne du laga sånn snakkeboble på geita, så kunne vi foreslå kva den tenkte … . Artig vri! stråa forstyrrar meg ingenting.
Odd E. k.
Hei Tom A.!

Et flott bilde, der du har fanget en vinkel som mange geiter kjenner seg tro med. Flott skarphet på geita der den ser mot bilisten oppe på veien. Stråene viser/dokumenterer de omgivelsene geita vanker i. Kan se at det er fra beitosstølen??, kjenner igjen fjellnuten i bakgrunnen. Et flott fanget motiv som kan fortelle mye om hvordan de firbeinte opplever oss tobeinte. Flott!

Mvh

Odd E.
Per L.
Tommelen opp fra meg ;-)
Flott bilde. Klare farger og fine konturer.

[Per]
Kjell G.
Jeg blir gjerne i godt humør av å se bildene dine, Tom. Dette er intet unntak!

mvh kjellg
Steinulf L.
Enig med Kjell G. Dette var til å bli i godt humør av. Artig variant av geitebildene.
Tom A. T.
Takker for fine og inspirerende tilbakemeldinger. Bildet er som Odd E skriver tatt ved Beitostølen i nærheten av Båtskaret som sees i bakgrunnen.
mvh Tom T
Knut Helge M.
Artig og morsomt geitebilde dette her. Klare og fine farger.
Øyvind A.
Veldig bra!
Jeg regner med at du måtte krabbe rundt på alle fire, forkledd som geit for å få tatt dette?
;o)
Ø.
Bjørn H.
Overaskende vinkel.

Bra humorsnert i denne :)))

Bjørn.
Tom A. T.
Forkledning og forkledning, her holdt å væra seg sjæl ;o)..
Nina E.
He, he, et såkalt grøfteperspektiv. Veldig artig og absolutt annerledes. God skarphet på geita. Humoren i høysetet her. Fint med andre vinkler og perspektiver. Bra teknisk. Her har du fått fram hvilke farer geitene hele tida står overfor. Morsomt og veldig bra. Jeg likte dette! Mvh ne
Kurt S.
Ja, mon tro hva den tenker? -:) Her er det bare å sette fantasien i sving.
Et morsomt og veldig bra bilde.
Mvh Kurt
Ketil K.
Ikke lett å være sau i Norge nei. Humoristisk vinkling, så opplagt sett fra sauens side.
Hans Jacob H.
Verden sett fra geiteperspektiv? Morsom vinkling!
Hans Henrik F.
Må også bare applaudere vinklingen her. Den gjør dette bildet til noe spesielt og jeg kan ikke huske å ha sett noe slikt før. Fint teknisk også og jeg har ikke noe problem med stråene heller. De gir meg bare en enda mer ekte følelse av nærhet her.
Fred S.
Slik en geit ser det... Suverene dyr, disse landeveiens røvere. Husker fra barndommen; hadde en mor som brukte å spandere en sigarett (!) på en og annen geit vi møtte på rasteplasser. Hun påstod at geiter hadde sans for tobakk, og for alt jeg vet stemmer vel det. ( de eter vel egentlig alt)
Smart og fint perspektiv, dette.

vh fred
Stig S.
'....den får passere.....hmm, en danske, han får vel passere....den får passere....en bergenser: kom igjen, ut i veien, på tide med litt æksjen her!....'' Morsomt bilde, Tom; fint med litt andre vinklinger på virkeligheten:-)

--stig--
Tom A. T.
Takk igjen for inspirerende innspill.
mvh Tom T
Avsluttet .
Morsomt og annerledes bilde Tom :-) Slik ser geitene oss bilister.

MvhJRH
Marianne M.
Her var det morsomt både å se bildet,og å lese kommentarer ;-} Jeg ser deg for meg, og må smile....Det holdt å være seg sjøl ja.....Mulig det er meg som kommer kjørende i den grå bilen der,passerte der et par ganger i sommer ;-}Tenkte jo ikke på at det kunne være grøftefotografer på ferde....

Mvh Marianne
Thorfinn B.
Toppen perspektiv. Herlig bilde Tom :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu