Utstyr
  • Eos 1D mk2
  • EF 24-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Chr. G.
Du er inne på noe, kanskje ville jeg forsøkt å frambringe mer dybde i bildet ved å gå lenger til venstre og fokuspuntet noe justert mot høyre. Rødt og blått felt blir gode holdepunkter i et bilde som ellers framkaller antydning til snøblindhet, slik det kan oppleves en overskyet vinterdag.
Thomas R.
Flott bilde. Herlig grafisk uttrykk. Den stolpen og de trærne var jo fantastisk fotogene. God komposisjon synes jeg og god bruk av utbrent snø.
Steinulf L.
ig med Chr. G. Balansert og fin snøeffekt.
Carsten S.
Fin ide delikat presentert. Jeg blir allikevel ikke helt fortrolig med komposisjonen. Vet ikke helt... kanskje at stolpen stå for mye i midten?
Et helt annen bilde men personlig kunne jeg meg også tenke en versjon uten stolpe. Burde ikke være et problem for en byggningsteniker :))

Fint bilde.
Arne S.
Knallbra Tom! Stolpen er perfekt plassert og røsker godt opp i harmonien. De lette tegningen i snøen løfter bildet enda et hakk.
Kjell G.
Interessant bilde!
Det 6. treet er konvertert og flyttet ut av geleddet.
Kjell G.
Kommentaren min ovenfor er en beskrivelse av hvordan jeg opplevde bildet. Det slo meg etterpå at noen kanskje ville oppfatte dette helt bokstavlig og tro at det hadde noe med Photoshop å gjøre.

mvh kjellg
Tom A. T.
Takker for kommentarer. Neida Kjell, det var i alle fall ikke hva jeg tenkte, de er nok plantet slik. Bygartneren i Gjøvik har sikkert en klar mening om saken ;o).. Jeg beveger meg inn på et emne jeg har liten erfaring med her så det var kjekt med noen tilbakemeldinger på det. For øvrig lite som skal til før slike bilder endrer karakter. På min skjerm på jobben er de svake tegninene i snøen ikke synlige, og det gir et helt annet inntrykk enn hva jeg ser på min skjerm hjemme hvor bildet er justert.
mvh Tom T
Frank W. G.
Dristig mye hvitt, men jeg liker det delikate helhetsinntrykket som dette gir meg. Enkeltheten er det som fasinerer meg mest. Og stolpen er viktig. Herlig med trærne som danner viktige ellementer i flaten. Veldig BRA!!

www.fokusfotoklubb.net

Frank
Odd Tore S.
Hvitt er in i vinter, og du kommer godt fra dette.
Trærne på rekke med ett i avgang, og særlig stolpen med det lille røde og den enda mindre blå.
Plasseringen irriterer meg litt, skulle helst hatt den litt lenger mot venstre kant. Det er sikkert derfor Arne synes at den er perfekt plassert.
Artig å se hvordan vi har forskjellig oppfatning, og, for min del, hvorpass ofte jeg blir skuffet når folk lager en versjon som er slik som jeg forelsår.
Odd Tore
Nina S.
Synes denne komposisjonen er spennende, den ene ''utbryteren'' i en perfekt rad, bildet er utfordrende og annerledes og krever litt av betrakteren, øyet er muligvis mer henfallen til mer symmetriske komposisjoner. Jo mer jeg betrakter dette bildet, jo mer fortrolig blir jeg med det.
Liker også rammen rundt, den danner muligens en form for harmoni.
Mvh Nina
Avsluttet .
De svake tegningene i alt det hvite er helt klart viktig for bildet. Ikke noe utbrent snø her nei, teknisk meget godt. Stolpen fanger mye av min oppmerksomhet, og er et viktig element i komposisjonen. Meget fint og stilrent bilde, nærmest litt grafisk!

MvhJRH

Jon-Petter T.
Ser vi er ute i samme ærend for tiden! Snø og kulde gjør noe med en, det er sikkert...
Snedig og flott komposisjon, med en overaskende plasssering av lykten i forgrunnen, med det røde båndet som et fyrtårn i snøen.
Bra dette!
Øyvind A.
Fint dette også, veloverveid og spenstig komposisjon.
Jeg mener å dra kjensel på de buskene. I Mjøskanten, rett ved Gjøvik sentrum?
Ø.
Tarjei Ekenes K.
lekker minimalisme

:-D ! tarjei ekenes krogh !
Thorfinn B.
Fint med overraskelsesmomentet (stolpen) som skiller seg ut og gir bildet liv. Bra bilde Tom.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu