Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørn H.
Hei Tom -

Hyggelig at du er innom en tur :))

Grattis med flott bilde i fotografi også ...

Får ikke helt taket på dette ...

Føler komposisjonen blir litt rotete, og at det hvite ligger i grenseland til det utbrente ...

Er desverre en tviler i dag :(

Bjørn ;¤

Ketil K.
Her må jeg jobbe for å forstå hva dette er. Kan ikke se noe direkte konkret. Synes dette ble ganske spennede som abstrakt øvelse. Kunne godt tenkt meg det i på veggen størrelse. Det lyse i bunnen kontra det mørke i toppen viser at du har arbeidet med komposisjonen. Ikke helt sikker på om jeg likte kombinasjonene og formene her uten videre dog, men som eksperiment synes jeg det fungerer.
Inger-Lise S.
Jeg ser straks is,snø og vann, litt tilskitnet.Buskas i bakgrunnen. Jeg liker det godt, men ville kuttet bort det lille som synes av himmelen,evnt.klone over med trær, siden du mister de fine lysflekkene om du kutter.
Inger-Lise:)
Øyvind A.
Dypdykk i bekken? Ikke akkurat den type is vi vanligvis ettertrakter dette her. Ser ut som møkkete og omkrystallisert vår-is. Pluss for annerledesheten men for øvrig ikke den store opplevelsen denne gangen Tom.
Ø.
Arne S.
Annerledes isbilde. Det er et pluss i seg selv. For meg ligger motivet i den grå og brune delen. Her er fine strukturer og god fargebalanse. Jeg ser relieffer og ansikter her inne.
Avsluttet .
Enig med Arne her. Tror bildet kunne blitt bedre med cropping. Bort med det hvite både i bunn og til venstre...ser også mange ansikter, og de gode gamle ridderhjelmene er det et par av også... :-)

T
Carsten A.
Ser noen lysvirkninger i midtpartiet, men må nok som Øivind A. si at det ble nok dessverre ikke den store opplevelsen.

MVH CA
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger ( og gratulasjon Bjørn ). Greit å få bekreftet at jeg ikke har klart å formidle hva jeg selv ''så'' i motivet, som for øvrig er en liten hule under et veltet tre i min lille lokale bekk. Jeg føler selv at det fungerer men har nok detaljene fra stedet for friskt i minne til at vurderingsevnen er helt på topp ;o)..
mvh Tom T
Elin B.
Heisann!
Tenkt du skal bruke dette bildet til temaet kaos på fotoklubben ;)
Synes det bildet passer veldig bra til det temaet...!

Mvh
Elin
Marianne M.
Hei Tom A
Jeg synes som AS at et annerledes isbilde er et pluss i seg selv. Dette er et bilde som jeg måtte se på noen ganger for å ''finne ut av'',og bare det at en ikke så lett blir ferdig med et bilde,og at en må bruke de små grå er bra synes jeg. Jeg ser ansikter i den stålgrå isen...den gyldne fargen i øverkant av bildet,samt den lille fliken av snø(eller is) oppe til høyre gir litt mer ''spenning''. Kanskje ikke et bilde i lett-å-like-kategorien,men annerledes og originalt ;-}

Mvh Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu