Bildet inngår i albumet Cuba - En aldeles fantastisk liten karibisk torn i det onkel samske øyet. Bilder fra julen 2004.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger797
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Chr. G.
Her er det kvinnen bakerst som først får oppmerksomhet. Før jeg får øye på ansiktet som kikker fram til venstre. Det ene behagelig utvisket, det til venstre smertelig skarpt. Den ene ny (relativt ihvertfall) og myk (hvis det er et gangbart begrep), den andre gammel og inntørket som en trerot. Et smil rett fra hjertet på begge. Særdeles spennende kontraster og forbasket godt fanget. Høylyset til høyre er noe i meste laget.
Eyvind R.
Et herlig bilde med levende flotte ansikter. Enig med Chr. mhp på lyset til høyre, men det forringer bildet i liten grad..

Mvh Eyvind
Espen A. I.
Ja, her stråler det glede og latter. Liker stemningen du har fanget.
Ellers enig med de herrer før meg..

mvh Espen
Magnar B.
veldig bra! Likar det du gjer…
Carl Martin N.
glimrende!
S. N.
Synes dette i utgangspunket er veldig bra,
av samme grunner som Chr. G. der oppe,
er imidlertid ikke helt fortrolig med hvor ullen hun i bakgrunnen er. At hun er lang utenfor fokus er helt greit, men hun skimrer i meste laget for min del. Ville tonet henne ned, moerkere, ogsaa for aa oeke kontrasten mot henne i forgrunnen.

Silje
Dag J.
Takk skal dere ha folkens.

Dette bildet har vært inn og ut av Photoshop noen ganger, og jeg har aldri blitt helt sikker på hvordan jeg ville etterbehandle og presentere det. Jeg er fortsatt i tvil, og tar med meg det som er sagt til neste økt i PS.
Nina S.
Lekkert!! Strålende ansikter, spennende kontraster skarpt/uskarpt svart/hvitt, ung/gammel. Liker det hvite feltet til høyre, synes det harmonerer med hvite hodeplagget,skaper harmoni i bildet.
Mvh Nina.
Arne S.
Glimrende dobbeltportrett! Damenes utstråling er til å ta og føle på. Passe kreativ vinkling/presentasjon. Sjelden vare på dotten!
Ioannis L.
Dette var bare helt herlig!

Et varmt og ekte bilde!
Rune Edvin H.
Her har jeg bare rett og slett ingen ting jeg kan utsette. Gjennomført herlig.
Rune
Dag J.
Takk til dere siste også, og takk for grundig gjennomgang av de siste bildene mine, Rune.
Knut-Inge J.
Dette er jo berre heilt fabelaktig! Auget følgjer automatisk ei linje frå den unge kvinna ute av fokus til den eldre, som nesten ''går i eitt'' med veggen ho dukkar fram frå. Syns å ana ein familielikhet mellom desse... bestemor og barnebarn...?
Rune Edvin H.
De var faktisk verdt en grundig gjennomgang....
Alf B.
Varmt og godt. Synes kontrastspranget fra forgrunn til bakgrunn er litt stort. Men en sånn sak som 'bare fotografer tenker på.' Dette har du sikkert prøvd ut og funnet ut at dette funka bedre... :-)

Fine ansikter, fint bilde.

Alfemann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu