Ute på et nes....
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-19 17:48:53
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon ED 17-35 f/2.8 D IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Frank K.
Flott farge på himmelen, men noe manglende kontrast i det øvrige. Nå er det mulig at skjermene våre viser bildet forskjellig, men jeg ser etter en lett behandling i PS at det er en del å hente på skarpheten. Sender mitt forslag til en versjon på mail til deg.

Synes komposisjonen er fin, med en for-, mellom- og en bakgrunn som gir fin dybde. Mulig det hadde blitt enda litt renere om du hadde stått lenger til høyre slik at om du hadde kuttet ut huset lengst til venstre og buskaset der, samtidig som du har beholdt fjellet til venstre i bildet. Slik at bildet hadde resultert i naustet og busken i midten som forgrunn og så inkludert fjellet slik det er i bakgrunnen.

Målte litt og så at ''horisonten'' var skremmende rett. Når man tenker på at du har et relativt høyt standpunkt og at det ser ut som om at avstanden til bakgrunnen er vesentlig forskjellig på høyre og venstre side, så hadde jeg forventet en litt mer tiltet strandlinje. Dermed ser bildet noe tiltet ut for meg , selv om ''horisonten'' ligger i vater. det siste her er bare en betraktning og må ikke tillegges stor vekt, da jeg kan ta fullstendig feil her.
Inger-Lise S.
Et vakkert motiv med nydelige farger. God komposisjon. Flott stemning.

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet har god stemning og eksponeringen er fin. Men som Frank er inne på, mangler det endel på skarpheten, samt litt mer kontrast. Nydelige fjell..

vh ingebjørg
Tom R.
Takker for kommentarer og innspill, har lagt ut en ny versjon med mere kontrast og usm.

Tom:)
Brita Helen E.
Hei!
Et fantastisk flott lys,samt en fin stemning i bildet. Skarphet er nevnt,men v2 ble bedre. Fin komp. og flotte fjell i vinterdrakt. Et vakkert skue,fotografert på den absolutt fineste tiden av døgnet! :)

Mvh Brita...
Lars G.
Flott bilde. Fint lys. God komposisjon. Litt lav kontrast og skarping i v1. v2 mye bedre, men kanskje på grensa til overdrevet/feil usm. Oppskarping av bildet etter at bildestørrelsen er satt ned?
Ikke enig med FK angående standpunkt. Tror det ville gjort neset litt for vannrett i bildeflata. Syns ikke buskaset og huset skjemmer. Ser litt ''fjære sjø'' ut, dette er ingen fordel, men lyset var nok ikke riktig på flo... Mvh Lars G
Odd Tore S.
Ensomt ute på neset, men litt gjerde og et lite hus viser at naustet ikke er helt alene med seg selv.
Mektig og idyllisk samtidig.
v2 gjør seg bra på denne skjermen. v1 var litt soft i kantene.
Odd Tore
Håkon S.
Veldig bra bilde. Fin stemning Og god komposisjon
Jeg føler at huset og neset ligger omtrent i det ''gyldne snitt''. Det samme gjør linja som faller nedover mot høyre langs kanten på fjellet til venstre.

Er ikke helt enig i at bildet skulle vert ''tiltet''. Har en følelse av at veggene på huset nede på neset ikke blir loddrette da.

Når en tar bilder inne blandt fjord og fjell, er det skjelden vannrette horisonter å forholde seg til. Landskapet går opp og ned og hit og dit.

Mvh Håkon
ingebjørg fyrileiv g.
Hie igjen. Tilbake for å si at jeg synes v#2 ble en klar forbedring.
Herlige fjell ;) Bildet formidler en god ro (som i v#2 ikke blir forstyrret av uskaphet mangel).

-ingebjørg
Avsluttet .
V2 falt definitivt i smak! Utrolig flott lys, godt komponert og eksponert. Blir fascinert av aa se vinterbilder fra Norge for tiden, da det er sparsomt med snoe i Australia...

Du tar mange fine bilder!

Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu