Etter solnedgang 2
Kunne sjøl ønsket meg litt mere luft over fjellet, slik går det når man er litt for snar å komponere bilde.
Bildet inngår i albumet Natur -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • Nikon AF-NIKKOR 28-105/3.5-4.5D IF
  • Brennvidde43mm
  • Blenderf/22
  • Lukker2s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Harald H.
Enig med deg: Litt mer luft over fjellene ville ha gjort susen. Men siden du ikke har noe å gå på, ville jeg vurdert å kappe litt i bunn for å få litt ''panorama-effekt''. Ellers: Et fantastisk flott bilde med nydelige fargetoner. H :-)
Inger-Lise S.
Et vakkert bilde. For meg er det nok luft over fjellet. Jeg har sansen for forgrunnen og det er ikke trangt over fjellet. Et flott motiv.

Inger-Lise
Edvin S.
Jo, jeg er enig med Inger-Lise her, men så klart hadde det vært ønskelig med mer himmel, men når du ikke har, så har du det ikke ... ;-)
Fint sånn her .....

Mvh ~ Arne
Tone B.
Jeg er enig med din egen vurdering ang mere luft over fjellene, men når det ikke er der ville jeg behold bildet slik det fremstår nå. Fin stemning og fine fargetoner. Fint med rullesteinene i forgrunnen som er med på å skape en fin dybde i bildet. Fint dette!

mvh Tone
Alexander W.
Enig angående mer luft over fjellene men synes også at bilde er veldig flott som det står nå... :D

Mvh Alexander Wabakken
Steinulf L.
Her er det jo enkelt å klone inn litt mer himmel. Vakkert bilde,fint lys.
Karl Morten R.
Vakkert stemningsbilde ! Enig med deg om at du kunne hatt en tanke mer luft over fjellet (men trenger ikke være mye). Forøvrig synes jeg du har gjort et godt valg med å nytte høy horisont - skaper god dybde og balanse i bilde. Bra komposisjon ! Steinene i forgrunnen er med på å forsterke dette uttrykket. Herlig lys og duse farger. Godt eksponert !

Mvh
Karl Morten
Kjetil S.
Hei Tom.
Når det gjelder luft over fjellene så kan det kanskje være en tanke mer, men bare en tanke. Men for meg holder det slik det er. Det blir litt mer spenstig.
Jeg reagerer mer på arbeidet med å lysne fjellet og bla. steinene oppe til høyre. Der har du fått noen redigeringskanter som trekker ned.

Ellers flott stemning.

Mvh.
Kjetil
Frank K.
Hei Tom!

Her er det først og fremst steinene nede til høyre som fenger. Likte fargen og refleksjonene i disse. 2 sek har gitt en smule liv i vannet som jeg synes passer helt utmerket i dette bildet. Er ikke helt sikker på hvordan de tangbegrodde steinene passer inn mot det omtalte. Komposisjonsmessig passer de bra inn men da blir det igjen mye med fjellene i bakgrunnen. ''Mye'' er er det som også slår meg for det generelle inntrykket her (Less is more - i mange tilfeller). Ser også den noe uheldige feather kanten mot fjellryggen og også glorien i de borteste steinene i fjæra. Ser gjerne en versjon hvor du ikke lyser opp bakgrunnen like mye som her. Kanskje hadde det vært like greit å se fjellet som en silhuett? Mer luft over fjellet? Neida, jeg synes det bærer seg bra med tre-delingen som viser seg.
Frank K.
En liten korreksjon i siste setning: ''Neida, jeg synes det bærer seg bra med tre-delingen som viser seg.'' Her skulle det være ...som jeg synes viser seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu