Store Austanbotntind
....fra årets sommerferie i 20cm nysnø og minusgrader :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333073} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Frode H.
Dette likte jeg svært godt!

Glimrende komposisjon og flott kontrast.

Apropos kontrast: ved å ta med personene i bildet blir fjellets størrelse også satt i ''målestokk''. Regner med at det var dette du hadde i tankene også.

Nå har jeg ikke sjekket bildet i PS i forhold til om deler av bildet er utbrent, men i så tilfelle gjør ikke dette noe i dette tilfelle.

Lenge siden jeg har sett et så ''engasjerende'' bilde for min del.

Bildet får en klar anbefaling fra meg.
Thorbjørn R.
Dette er et fjellbilde helt etter min smak. Mektige fjell med personene som referanse. Kontrastene er harde, men her er det positivt og øker dramatikken i bildet. Skyene er også viktig for helheten. Jeg skulle helst hatt litt luft mellom tindebestiger nr. 2 og nr. 3, men det er småpirk.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Dette bildet passer også min smak. Storheten understrekes ved at fjellet fyller nesten hele bildet. Skyene som stikker opp bak fjellet gjør seg også bra. Nysnøen er nok et pluss for bildet, men denne toppen er vel ikke spesielt grei å bestige under slike forhold :)
Mvh Christer
neil robert jones f.
Breathtaking!
Heilt konge fjell bilde.
Mvh. Neil
Helge .
Glimrende komposisjon.
God sort/hvit konvertering.
Personene i bildet gir refferanse til dimmensjonene.
Eneste pirk er at jeg kunne tenke meg litt mer luft itoppen og til høyre.
Men uansett er dette et prima fjellportret.

Mvh
HRB
Avsluttet .
Meget smakfullt !!!!!!!!!!!!
Hilsen Gunnar.
Erik J.
Kjempebra! Menneskene setter dimensjonene og gjør susen! Om enn ikke helt naturlig syns jeg at den helt svarte himmelen gir en fin effekt!
Sophus L.
Et nydelig bilde av Store Austbotntind. Flott effekt med de lave skyene som kranser toppen. Bildet viser også hvilke utfordringer svaet opp til toppen byr på, spesielt når nysneen har lagt seg.

mvh
Sophus
Kjell Sigurd S.
Dette var flott. Skylaget langs kanten som lyses opp av det kontrastrike lyset. Fint utsnitt og plassering av personene. Bare å lene seg tilbake og nyte dette. Bra!

Kjell S
Avsluttet .
Hei
Jeg satt lenge i går kveld og studerte dette bilde ditt. Motivet er flott, god komp. men jeg er nok ikke noe særlig tilhenger til den enorme kontrasten du har gitt bilde.
Begge skyggesidene er direkte unaturlig grunnet denne veldige kontrasten. Hvis du vil strebe etter å få et naturligt preg i et sort/hvitt bilde, mislykkes du etter mitt ringe syn. Slik det er nå, er det hvite som ligger i lyset bra, men ødelegges av de dominante skyggeområdene.

mvh arild
Torbjørn K.
Takk for alle kommentarer!

Torbjørn
Ivar B.
Helt fantstisk fjellbilde av et fantastisk fjell. Røffe kontraster forsterker det tøffe og storslåtte landkapet. Menneskene er viktige brikker. NYTER dette! Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Mektig fjell! Bildet treffer veldig godt, og tonene er veldig kledlige. Kontrastene framhever bildet godt, og mange detaljer kommer til syne. Kan ikke annet en smile til dette. -Og først nå så jeg personene som løfter bildet enda mer. Herlig!

vh ingebjørg
ingeborg w.
Så små vi er, og jeg ville aldri gått over den eggen der. Du har fått fram storheten i naturen, ved de bittesmå menneskene. Jeg liker kontrastene og skyene eller snødrivet over fjellet er prikken over ien.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu