Stein i vann II
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-21 11:42:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 70-200mm f/2.8 VR
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker5s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell Sigurd S.
Du er tydeligvis inne i en kreativ og spennende periode Torbjørn. Steinen er fint plassert, sløringen sånn passe - slik at strukturene i vannet rundt kommer frem. Liker fargene i vannet over stenen. Usikker på området til høyre. Det mørke kommer liksom litt over meg når jeg betrakter bildet, men liker diagonalen det skaper.

Kjell S
Torbjørn K.
Hei Kjell Sigurd, og takk for din kommentar.

Jeg kan være enig med deg i at det mørke blir kanskje noe vel dominerende. Jeg har derfor prøvd meg på et nytt utsnitt, der jeg har prøvd å tone dette området ned. Jeg synes også diagonalen bør være med, så jeg ønsker å beholde litt av dette området.

Fungerer det bedre nå? (V2 blir litt ødelagt av foto.no-bug-en som ikke lager en ny ramme tilpasset utsnittet)

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Yes, bedre etter min mening. Bedre balanse i bildet.

Kjell S
Tor Olav O.
Veldig bra dette. Diagonalen, lyset, plasserig av stein, skarphet, enkelhet. Topp. Jeg synes nok fortsatt at V1 er best.
mvh
Tor Olav
Tone A.
Hei Torbjørn
Eit vakkert bilde med ei stemning av ro i skumringstimen. Kjensla av så stå i strandkanten når sola har gått ned, og ein ensar dei siste orangetonane som blir reflektert i den blaute sanden. Det er den stemninga som kjem så flott fram her, med den vesle steinen som ligg der litt mørk med lysrefleksjonar både over og under steinen.
Her er det fine kontrastar mellom den opplyste sanden med svake orangetonar som dannar svake linjer mot sjøen og fin dybde. Sjøen har drege seg tilbake med mjuke linjer og er ein fin diagonal mot den lyse stranda. Den er ein fin motvekt til skuggepartiet til steinen i motsatt hjørne.
Versjon 2 taper dybde pga kuttet av den diagonale linja ved sjøen.
Versjon 1 er min favoritt også pga at orangelinjene bakover får dominera bildet meir, og eg synes komposisjonen er best her.
Eit nydeleg bilde med eit lågt fotostandpunkt, flott eksponert med fine fargar og med linjespelet i dei ulike elementa som gjer mykje for bildet.
: Tone
Ivar B.
Versjon 2 har absolutt best balanse synes jeg. En lekker stemningsskildring med flott lys og fine linjer. Rent og enkelt. Likte denne Torbjørn. Mvh Ivar.
Inge S.
Hei.
Rent og pent i all sin enkelhet og går helt klart for v2. Flott lys
og nydelig fokus på steinen.

Mvh Inge
Inger-Lise S.
Et bilde jeg virkelig har sansen for. Nydelig lys, vakre farger, god inndeling i bildeflaten..Jeg velger v#2, det gjorde seg med kuttingen. Enkelt og fint.Dekorativt.

Inger-Lise
Odd Tore S.
Rart med bilder:
Da jeg så v1 først, tenkte jeg at her var det da vel mye i toppen.
Så gikk jeg over til v2, men den ble trang etter å ha sett v1. Lurer på hva jeg hadde tenkt om dette hadde startet med v2?
Slikt det ble nå, v1 for meg. Hvorfor være logisk når man ikke må?
Fint lys på et motiv som jeg godt kunne forbinde med en skikkelig blankskaredag i fjellet. Is er også vann.
Odd Tore
ingeborg w.
Dette ble lekkert, med den glatte overflaten og de kalde blå fargene mot de duse pastellene. At det er såpass mye mønster i bildet gjør seg også godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu