Steiner i vann
Nok et stein-og-vann-bilde fra Rotvollsfjæra. Blir det for kjedelig dette også?
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 70-200mm f/2.8 VR
  • Brennvidde135mm
  • Blenderf/13
  • Lukker4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger483
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut L.
Direkte spennende er det jo ikke, Torbjørn, men du verden - det er jo fint; -
meget bra s/h-teknisk, godt lys og behagelig slør i forgrunnen. fine toner og komp'et sitter.
Og så er det dekorativt - så det holder i massevis.

mvh
Knut
Øyvind A.
Ja jeg synes nok det.
Det blir omtrent som det forrige: Greit nok gjennomført, men det pirrer ikke veldig.
Den nedre delen er mest tiltalende.
Ø.
Inger-Lise S.
Jeg syns ikke bildet er kjedelig. Snøføyken hindrer det. Jeg syns du har fått mye ut av noen steiner! Jeg liker det absolutt godt!
Syns ellers ikke et bilde må være spennende.....De fleste bildene som legges ut har vel ikke akkurat fortjent betegnelsen spennende...selv om de er gode. Men bilder har jo ulike kvaliteter.

Inger-Lise
Steinulf L.
Vil nok si meg enig med ØA. Tror du har et spennende utsnitt om du kutter helt ned til toppen av den store steinen og satser på venstre billedhalvdel.
Espen A. I.
Jeg er en av de som automatisk faller pladask for disse bildene, de virker så gjennomførte og lekre, ja, det ser jo til og med flyøelsesmyk ut. Lekkert!

Espen
Ivar B.
Jeg er enig med Inger Lise i at et bilder ikke må være spennende, men det må likevel engasjere. Jeg synes dette er bedre enn ditt forrige, uten at jeg greier å si hvorfor. Jeg ville beholdt dette utsnittet, uten å foreta noen beskjæring. Jeg synes utsnittet fungerer godt. Tror jeg ville valgt noe kortere lukkertid, Blir litt for tåkete vann i forgrunnen etter min smak. Mvh Ivar.
Ola Alexander V.
Kanskje ikke veldig spennende, men fine toner i steinen, og teknisk bra ellers. Støtter forslaget om å kutte litt i toppen og på høyre side. Den høyre siden ''avslører'' for mye.

Mvh Ola
Torbjørn K.
Takk til alle for kommentarer. Flott at dere er ærlige i at bildet ikke er det mest spennende. Artig å se at det også er noen som liker det, det viser at smaken er som baken - den er delt :-) Jeg tror jeg lar utsnittet være slik som det er. Jeg synes bildet ødelegges noe dersom steinen kuttes i toppen, og jeg synes heller ikke jeg han kutte til høyre pga. steinen nede i høyre hjørne.

Torbjøn
Avsluttet .
Jeg synes også at dette bildet er bedre enn ditt forrige Torbjørn. Hvilken del av bildet som er den beste vet jeg ikke helt, men synes at helheten er god. Jeg ville ikke kutta i toppen. Teknisk veldig bra.
MvhJRH
Avsluttet .
Jeg synes også at dette er bedre enn det forrige. Synes det er bedre i farvene og innholdet er mer dekorativt så jeg vil nok ikke foreslå noe kutt.

Men det er en bismak av ''metall'' i bildet??? Derfor tror jeg motivet hadde kledd mye mer farver. Vel, nå er det jo bare gråstein:) Kanskje det ikke er mer farve å hente.

mvh arild
Jan Frode A.
Kjedelig nei, det blir vel feil å kalle et bilde for kjedelig. Dersom jeg skal sammenligne med det forrige fra Rotvollfjæra, så falt nok det i bedre smak hos meg. Dette bildet har mange kvaliteter, og da spesielt den sløringen du har fått fram i forgrunnen syntes jeg er bra. Det gir et spesielt uttrykk i bildet. Utsnittet må være som det er. Det eneste jeg syntes er irriterende i forhold til vinklingen, er partiet like til høyre for den store steinen. Denne flata blir litt innholdsløs, og trekker nok ned for helhetsinntrykket.

mvh Jan Frode
Odd Tore S.
Det nærmer seg inntrykket av kraftig snøfokk dette.
Hvor spennende det er absolutt sett skal jeg ikke forsøke å gi en vurdering av, men til å være gråstein er det spennende og dynamisk nok.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu