Ved middagsbordet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-28 20:17:51
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Oddvar B.
Nært og teknisk bra beverbilde. Kunne ønsket meg litt roligere bakgrunn, spesielt greina oppe til venstre forstyrrer litt.
Fokuspunkt er kanskje ørlite feil også hvis en skal pirke enda litt mer på et godt bilde; ser ut for meg som om pelsen er noe skarpere enn snuten.
ingeborg w.
Jeg synes dette ble veldig bra. Det er et skarpt og detaljrikt portrett du har tatt. Jeg liker hvordan de to beverne har plassert seg ganske likt og bakgrunnen synes jeg skal være som den er. Det er vel stort sett kvister og greiner overalt hvor de er, spesielt når de skal spise.
Ivar B.
Synes du har kommet godt ut av dette, Torbjørn. Som tidligere nevnt, så er det kanskje en litt rotete bakgrunn som stjeler litt oppmerksomhet. På den andre siden er det jo en skildring av beverens miljø slik det er. Var litt usikker på om jeg syntes at også beveren i bakgrunnen forstyrret helhetsintrykket, men har landet på at det er litt stilig. Gjentagende form og det ser jo ut som om de ''virkelig har satt seg til bords. Likte nok ditt forrige beverbilde bedre, men godt jobbet under sikkert vanskelige forhold, og godt skildret. Du inspirerer! Mvh Ivar
Eyvind R.
Et herlig beverbilde der symmetrien i de 2 dyra ''gjør'' bildet. Kvisten mellom hodene forstyrrer litt, men er samtidig naturlig del av miljøet.. Litt vel lyst fremstilt på min skjerm.

Mvh Eyvind
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg for min del ville beskåre bort den uskarpe beveren bakerst, knallgod detaljgjengivelse i beveren i forgrunnen.

Inger Anne
Odd Tore S.
Fint bilde av dobbelt matglede i riktig miljø.
Egentlig ikke så lett å kommentere uten å beskrive det alle ser på bildet, for meg funker det jeg ser OK.
Odd Tore
Svein B.
Synes dette er et bra beverbilde- nå har vi jo blitt bortskjemte med gode portrett av trønderbevere i vår, så lista kravler nok oppover. Ørlite feil plassert fokus- kroppen er skarpere enn hodet på denne nærmeste beveren, pluss litt lav kontrast slik jeg ser det. Kvisten som dekker hodet på den bakerste beveren er nok mer i vegen enn til nytte i bildet, men ikke lett å unngå selvfølgelig.

Mvh
Svein B
Kurt S.
Nok et fint bilde av den tøffe beveren i sitt miljø.
Liker denne skapningen som på en måte både er litt komisk og samtidig en tøffing-:)
Ville vurdert et litt tettere utsnitt med kutting ovenfra.
Likevel absolutt godkjent.
Mvh Kurt
Tone A.
Eg har aldri sett ein bever, men her har du fotografert beveren med skarpe detaljar og med trestubben flytande rundt seg. Veldig tjukk pels med fine detakjar og utruleg småe auge på dette kraftige dyret som hr ein fin posistur midt i måltidet. Flott med den uskarpe beveren bak som gir dybde til bilet og gjentek formene og fargane til beveren. Greinene stikk fint inn i bildet og friskar opp med blada mot alle bruntonane i bildet. Flott fanga motiv!
:) Tone
Tone A.
Hei Torbjørn: Eg er lei for skrivefeilane, nå vert det varmt på datarommet pga sola og skrivefeilane dukkar opp.
Bakgrunnen er jo litt rotete med alle greinene men det er ei flott miljøskildring med denne bakgrunnen. Pluss for regndråpane som heng!
:) Tone
Torbjørn K.
Takker for kommentarer!

Er enig i at bildet er noe lyst, så jeg har prøvd meg med en v2 med mørkere mellomtoner. Har mange beverbilder på lager, men dette er vel det eneste med to bevere på så derfor kommer jeg ikke til å kutte bort den andre :-) Utsnittet velger jeg derfor å la være slik det er nå. Kan være enig i at bjørkekvistene ideelt sett ikke burde vært der, men vi får se på det som litt ''miljø.''

Torbjørn
Steinulf L.
V#2 fungerer svært så bra. Ryddig og fint bilde i et sikkert nokså rotete miljø. Et bilde jeg gjerne skulle hatt i min egen portefølje.
Per Harald O.
Morsom fyr! V2 best.
Bør kansje beskjære greina i overkant?
Jan Frode A.
Det er egentlig fasinerende å se hvor nær du kommer innpå dette sky dyret. Fin presentasjon med gode detaljer. Miljøet rundt er viktig for helheten; så kvist og kvast hører med. I dette området ser en jo spor etter bever, men å komme innpå selve dyret er nok en tålmodighetsprøve. Flott at du legger ut slike bilder. Fasinerende egentlig å tenke på at disse holder til 'midt i byen'.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu