Nesosen mot sør
Bildet inngår i albumet Nesosen og Kvitingen - Var nere med sjøen ved heimstaden min, for å prøva å ta nokre landskapsbileter av sjøen og holmane og havet i bakgrunnen. Burde nok has stått opp eit par timar tidlegare for å få meir optimale forhold. Har prøvd å redigere bileta så godt eg kunne. Tek veldig gjerne imot tips.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Pål André E.
Hei! Vet ikke, blir litt for vanlig! Usikten er sikker fenomenal når du står der, men ser ikke det samme når jeg kun ser på bilde. Fargene ser bra ut, men mulig motivet kommer bedre frem om du tar det i en lavere posisjon? Når er det tatt på dagen? Gjerne morgenlys eller kveldslyset som gir best bilde. Fokuspunktet bør du også prøve deg fram med, er det nødvendig at alt er like skarpt? Hva med å fade ut steinene i forgrunnen, samt få med mer himmel. Skråfoto opp fra bakken!
Åsmund N.
Hei Pål. Takkar for tilbakemelding. Ja, utsikten var flott den, men ser meg einig i at det kunne vore spanande med eit lavare utgangspunkt. Takkar for gode tips. Mvh Åsmund.
Lars Inge T.
Lavere utgangspunkt vert mitt innspel også. Eg såg eit foredrag med ein kjent fotograf som sa at fotoapparatet er vår unnskyldning til å oppføre oss som idiotar. Dersom me tek med oss kameraet kan me klatre i tre, opp på tak, krype i fjøra eller grøfta på leiting etter gode motiv...og då må me gjere nettopp det.
Marit A.
Hei Åsmund:)

Enig med Pål og Lars. Lavere utgangspunkt som gir mindre hav ville gjort det mer spennenende. Og dette med lyset om morgenen og kvelden er visst en suksess kriterie har jeg skjønt. Ellers likte jeg kommentaren til Lars godt. Tenke utradisjonelt når en fotograferer. Det skal jeg ta med meg videre...takker. Åsmund, du har veldig fine navn på bildene dine. Det er noe med nynorsk som klinger godt i mine ører;)
Åsmund N.
Takka, Lars Inge, for din kommentar, veldig bra sagt, det han, sa, den kjende fotografen. Takk og te deg Marit, for ditt innspel. Hyggeleg at du likte titlane på bileta mine. Nynorsk er flott, tykkjer eg og:) Mvh Åsmund. Eg skal koma tebake med ein ny serie frå same område, med litt nye vinklingar i vinter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu