Du!
Bildet inngår i albumet Tone - En modell som det er lett å samarbeide med
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-13 14:51:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger582
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
John-Tore G.

Heeyy. Hvem jeg? Dette ble tøft synes jeg. Liker at øynene og blikket står frem fra resten. Virkelig morsomt bilde. Jeg synes også det var tøft at bakgrunn og kropp går i ett.
vh John-Tore
Andreas R.

Veldig bra - spooky øyne. Kanskje litt større dybdeskarphet (fokus på hånda også) og evt. en versjon uten armbåndet kunne blitt (enda) litt bedre, men modellens ''uttrykk'' og komposisjon forøvrig likte jeg veldig godt!
Fredrik H.

Tone er skikkelig blåøyd ;-) Neida klut bilde, Enig med begge over. Litt mer dybde. Kunne vært klut med et uten armbånd som nevnt.
:-) Fredrik
Hege K.

Armbåndet må være der, men trådene som henger ned kunne kanskje vært dempet litt. Enig i at større dybdeskarphet hadde gjort seg her. Fint lys og bra blikk men jeg synes øynene blir litt veeel blå. Det har liksom bikket så vidt over grensen på hva som oppleves naturlig og da stjeler de for mye oppmerksomhet. Synes jeg da..... ;-)

Men bildet har abolutt ''trøkk''.

:-) Hege
Anniken S.

Jeg liker de knalle øynene. Fargen er tiltrekkende og jeg liker at de stjeler så mye oppmerksomhet.
Liker også armbåndet som lager et lite fargestikk i alt det sorte. Hadde vært fint å se den fremtredende pekefingeren skarp. Den ene hårfloken som henger ned foran lager noe av det samme fargeavbrekket som armbåndet. Stilig.
Hun ser virkelig ut som en bestemt dame!
Jóhann Á.

Hei Espen!
Jeg liker nok ikke særlig at klærne går helt i et med bakgrunnen, men,men... Her er det jo blikket som er hovedsaken og som fanger med en gang. Kunne kanskje dratt det fram enda mer med å gjøre resten sv/hv eller nesten sv/hv og beholde de knallblåe øynene?
Espen P.

Hertelig takk for konstruktiv feedback!
Ser at det er delte meninger om det meste, og det er jo litt godt på en måte.
Jeg har valgt hånda uskarp for å forsøke å få litt dybde i det.
Armbåndet ville jeg ha henne til å ta på seg nettopp for å få noen duse farger i forgrunnen - som gjør en diagonal til de knalle øynene. (Øynene er med vilje dratt helt til ''the edge'' av hva som går an....)
At hatt og kjole går i ett med bakgrunnen er hovedidéen til bildet, tar jeg bort det er bildet mitt ''borte''.
Gleder meg STORT over at noen finner mye ''bra'' i bildet. Likte det liksom selv, føler at jeg liksom har fått til ''noe'' her som er litt bra.

ePsen
Vibeke P.

Dette er virkelig bra! Glimrende med gjennomført svart bakgrunn inkl klær og hatt. Du framhever virkelig det du vil med det. Øyne og utrykk sitter!!! Meeeen, hånda burde vært skarp!!! du ville fortsatt beholdt dybden i bildet. Fargen i øynene og armbåndet må være slik det er.
Nede i høyre Hjørne er det litt lys som du kan prøve å dempe eller lage helt svart. Du ser det godt i fullskjermvisning.

Ellers var dette (slik du selv sier) helt TOPPERS!

Vibeke : )
Karianne H.

Nydelig datter du har Espen! Du har en egen evne til å få frem akkurat DET riktige blikket i portrettene dine, og det er ikke noe dårligere denne gang. For noen knall flotte øyne du har fått frem! Bildet er også fotografert i en vinkel jeg liker godt. Kjempebra bilde - helt toppers!

Karianne :-)
Ole Petter Chrugchang R.

Fangende blikk ja. Du har dratt blåfargen i øynene akkurat passe langt til å gjøre det spesielt, men ikke så langt at det bare ser teit ut ;)
Er enig i at båndene som henger ned fra armbåndet med fordel kunne vært fjernet, eller iallefall dempet, ellers stod det i god kontrast til resten. Likte også det at modellen gikk i et med bakgrunnen.
Inger-Lise S.

Hei! Wow,for et bilde! Flott jente,flott blikk og dyktig jobba! Ikke lett å velge versjon her..Men jeg går for v#2,selv om v#1 også var råstilig.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

hei espen. kult bilde, men du syens du jobber vel hardt med øynene. står i for stor kontrast til resten. utrolig flott jente du har:) .... ordentlig fotogen. hans
Erland P.

Hej
Et anderledes men rigtigt godt portræt som jeg rigtigt godt kan lide
erland
Avsluttet .

Fantastisk! Ansiktsuutrykket er kjempe, enormt skarpt og fint. Likte best fargeversjonen, augene fungerer meir enn godt nok som fokuspunkt i versjon 1, treng ikkje fjerne fargetonane på resten for det. På v2 ser augene meir unaturlege ut.

PS: ville gjort nedre høgre billedkant mørkare, dvs heilt svart.- Er litt forstyrrande med det lyse feltet. På svart bakgrunn må dette bort- ellers får vi den firkanta-bilde-følelsen.

Alt i alt eit kongebilde, heilt upåklageleg... men v1 klart best!

-Kjetil-
Avsluttet .

Forresten... fint at du/ho har gjømt venstrehånda; det var heilt nødvendig...
Odd Eirik S.

Kjempetøft og råstilig bilde. Likte spesielt godt blikket. Sammen med hånda som peker inn i bildet ble det bare helt supert. Tror jeg går for ver2. Synes den har et sterkere utrykk enn v1.

mvh
OddES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu