Product Activation (Shine On)
Bildet inngår i albumet The Natural Truman Show - Need I say more?
Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1028
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99805} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
Jan-Wilford A.
Jeg vet det er varmt, men....
Får ikke helt tak i det jeg.
Avsluttet .
Ja du Bjørn, du finner nå på mye rart....ikke noe å si på kreativiteten iallefall. Aktivering av panelovnsbasert oppvarming i disse tropetemperaturer...er jo en liten selvmotsigelse i seg selv det, hehe...eller er det aktivering av elektrisk bord- eller stativvifte du sikter til.

Du får tankene i gang - det skal du ha. Her er det innholdet som teller.
Birna R.
det er et klart innhold, så bare gi deg tid JWF - hvem sier at bilder skal være ''instant food'' for tanken?
Avsluttet .
Glemte å si at det, jo kanskje kan være en person som aktiviserer seg selv samtidig som han/hun avkjøler seg med å vifte rundt på et tøystykke e.l. For det kan jo være det den hånda i midten holder i...ellers så er det som nevnt overnfor: en slik stativ-vifte vedkommede holder på å innstallere elelr sette opp...
Tarjei Ekenes K.
synes dette var ganske kult

fin effekt med de sorte tykke strekene

:-D ! son tarjeiav !
Kristian S.
Det var kult. Fete linjer.

KES
Johnny J.
Har du gått over til Canon eller:-) *unnskyld*
Avsluttet .
Produktet er formodentlig en nattbordslampe, Bjørn?
Når produktet aktiveres så skinner det (shine on)?

Elementært, min kjære Watson.

Mvh Ola.
Birna R.
synd at dette vises så smått her på fotodotno, men dessverre lite å gjøre med. du er noen mil unna Ola.

jeg får heller legge ut en ''forstørret'' versjon seinere. men du kjenner vel pink floyd OEH? ... fortsett setningen så peker kompassnåla mer riktig.
Ivar H.
Synest eg ser andre ting enn berre ei nattbordslampe, spesielt held den handa noko. Skal ikkje røpa alle tankane omkring biletet, men det får meg i alle fall til å fundera litt, og det er bra. Kven si hand er det, og kva skjer mellom øvste og nederste biletet? Har ein følelse av at det ikkje er noko spesielt hyggeleg. Som sagt, det er berre mi tolking, og biletet er såpass ope at ein nok kan tolka det svært ulikt.
Avsluttet .
Tror ikke jeg vil vite hva det er, jeg. Som det er nå, setter det tankenen og fantasien i sving. Kunne gjerne hatt det på veggen som en poster.
Frode A.
Det første som slo meg da jeg så dette bildet var raseri. Mener å se konturene av en kniv i hånden, og etter hva jeg mener å ha fått med meg av dine (og andres) meninger om produktaktiveringer syns jeg det kan stemme bra :)
Med denne varmen vi har i disse dager kan det jo klikke for alle og enhver....

Mulig jeg er heeelt på jordet nå, men det var dette jeg så ivertfall.
Mvh: Frode
Birna R.
Du har et godt gangsyn, Frode.
Kai-Wilhelm N.
For meg er det en liten ''forbannelse'' i dette bildet...
Hvis det er det, er sier bildet det det skal, og da er det bra for meg.
Hvis ikke... Så er ''forbannelsen'' der enda i meg.

-k
Frode P.
Får litt psyco-assosiasjoner her. Uhyggelig steming i bildet.
Bra gjennomført!
kine n.
spennende bilde, likte sammensetningen. kniven er jo klar.
Avsluttet .
Har vridd hodet mitt vel en time nå, Bjørn, og selv om jeg kan fortsettelsen på Shine on..., så forstår jeg ikke hva gærne diamanter har med bildet å gjøre!
Ser jo at det er en kniv i hånden, men jeg tar nok ikke koblingen med det jeg oppfatter som et soveromsinteriør med litt dårlig utført tapetseringsarbeide...Gruble, gruble.

Mvh Ola.
Birna R.
Idyll, Ola, blafrende gardiner i samme mønster som veggtapetet. Akkurat den perfekte setting for bildets handling.

Vi kan snakke mer om dette og mye annet rart neste gang jeg kommer over Langfjella, Ola. Så kan du få låne mine nyervervelser (200/2VR og 120Medical, sistnevnte passer nok godt til din daglige dont skulle jeg formode).
Nils B.
Nei og nei. Dette er ikke, eller er det det. Bildet får tankene i sving og fantasien settes på prøve tittel eller ikke. Etter å ha studert dette noen tid ble jeg faktisk mest opphengt i det øverste bildet og tapetfliken som liksom passa inn som et eget ellement i bildet. Bildet ditt trenger ingen tittel, og det fikk meg til å undres over livet, og vår korte tilmålte tid. Lev mens vi kan. Livskvalitet, bildet burde passe godt inn i et mønster om å erobre meningen med live og bli frisk igjen. Om jeg er på tur nå, tja, blir uansett betatt av dramatikken og komposisjonen Bjørn.
mvh Nils
Erlend M.
Ser ut som en hagespade eller noe slikt, og av måten det blir holdt og ført så ser det ut som et spontant drap blir begått. Det midterste bildet ser veldig varmt ut, og varme som fører til voldelige impulser er noe jeg kan kjenne igjen i sommervarmen. Nederst ser jeg en seng, noe som antyder at noen ligger/lå her, eller søvn som i død. Dette var det jeg tenkte umiddelbart da du la det ut. Men uansett hva bildet betyr, synes jeg ikke mye om det. Det mangler en viss estetikk og ''tydeligere budskap'' som jeg liker i bilder. Her må det i såfall mye godvilje til.
Birna R.
For all del Erlend, jeg synes bare det er fint du trenger å legge godviljen til, men mangler lysten til det. Et bilde som jeg på forhånd var sikker på at ikke falt i smak hos alle og det var da også hensikten.
Line Kristin W.
Gal.
I/av varmen? Heteslag?
Dusj? Kjøle ned?
Hitchcok?
Psyco?

Eller ''bare'' Bjørn? ;-)

Like eller ikke like, nysgjerrig ble jeg i hvert fall :-)

- Line :-)
Anders F. R.
Det overrasker i hvert fall ikke med utradisjonelle bilder fra deg! Det er mulig å dikte mange historier inn i dette. Uten fantasi og litt ettertanke blir det likevel ingenting. Og da er mye gjort.

Mvh Anders F. R.
Avsluttet .
Aha!
Gardinsnor!!! Crazy diamond=SOLA!
Get it now, I think.
Glimrende!

Mvh Ola.
Ann F.
Eller på norsk: morgenstund i romantisk tapetsert soveværelse?
Excellent.
Denne kunne passe på veggen i mitt soveværelse. Bjørn: selger du meg en utskrift i høyde ca. 50 cm? Signert.
Mvh Ann
Birna R.
Skal tenke på det, Ann - dette bildet ble til i tankene da jeg våknet i går, i nærkontakt med morgenavis og frokostbord, og opptaket var høyst improvisert. Derfor er bilde(ne) ikke ferdigbehandlet, det har ikke engang kommet inn i databasen min. Men til ca 4.9 burde det gå bra. Veggprydoppmuntringsforsøkfordenmorgentrøttesomtrengernoemerkverdigellerlittskremmendeåvåkneoppmedskalbli.
Avsluttet .
Glemte helt å si at du naturligvis er mer enn velkommen til å ta turen over langfjella igjen, når det måtte passe, både med eller uten Medical Nikkor/200 f.2 VR.
Det er mange lange dager for IR igjen, vet du!!
Mvh Ola
Rune Edvin H.
Dette liker jeg virkelig. Den litt udefinerbare og allikevel tilstrekkelig tydelige historien er rolig, men allikevel spennende. Tolkningene blir inni hodet mitt..
Rune
Jan-Wilford A.
Ser også det er en hånd med en kniv, men i lys av vår produktaktiviserings diskusjon, får jeg ikke helt tak i poenget.
Birna R.
Poenget er at bildet er laget for å fortelle en historie. Tilskuer(leser) kan legge inn detaljer om sidene i fortellingen blir for blanke. Det er ingen fasit og heller ingen grenser for tanker.

Produktaktivering kan selvsagt forstås på et plan utover ting & programvare man stapper inn i en databoks, JWF. I våre dager er mennesker også produkter og kan fornyes etter smak og behag, f.eks. på 3 mnd basis ved et nytt besøksvisum.

Fotografering handler om mer enn data selv om man bruker en PC for å få frem bildet.
Jan-Wilford A.
Akkurat.... :-)
Ishi K.
fame after death.. :)
Marius S.
Vel, du har tydelig gitt din mening naar det gjelder produkt aktiveringen av Windows XP og at du derfor foretrekker Windows 2000. Saa kan man jo gjoere seg tanker rundt det, og hvordan kniven (?) og det midterste bildet deler to de andre delene og hvordan panel ovnen i det miderste bildet stikker lenger inn o.s.v. Det er ikke vanskelig aa se tenke seg til en del assosiasjoner her.

Men det er allikevel en tanke som overgaar og skygger fullstendig for alle andre: Intellektuelt onani i all offentlighet.

Need I say more?
Birna R.
Sukk. Unødvendig å tilføye noe mer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu