Lys i Mørke
Bildet er tatt på Myrland i Lofoten sommeren 2013. Vi hadde de dagene vi var der veldig dårlig vær, tette skyer og mye regn. Men det skifter fort i Lofoten og pltselig kan det åpne seg et vindu mot lyset. Måker er det nok av og det var bare å vente til en kom i passende posisjon. Tatt på kvelden ca 21:30.
Litt usikker på forgrunnen, kanskje det burde vært noe beskjært, evnt lysnet for å få fram noen flere detaljer.
Som 30x40 forstørelse i et pasepartout og ramme ble det ganske stilig på veggen :-)
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 18-200
  • Blenderf/9
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetLitt justeringer med lys og kontrast i Photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Agnar H.

Flott lys med effektfull silhuett av måsen. Beskjæringen hadde jeg evt. gjort på høyre side slik at bildet ble mer kvadratisk (30x30). Da hadde måsen kommet fra siden og inn i bildet.Du kan jo forsøke med en versjon. Likte stemningen i bildet :-)
Agnar H.

Hva som er best at disse tre er vanskelig å si; men opplever at det blir mer dynamikk når måsen er på vei inn i bildet. Er ellers enig at det kunne vært lysnet noe nederst for, om mulig, å få frem noen detaljer der. Nå fremstår forgrunnen som helt sort.
Jostein S.

Hei
Flott motiv
Fuglen skaper mye i dette bildet
Velger meg V2
Jostein
Trond T.

flott motiv. v3 for meg. Enig i at en kunne lysnet litt nederst for å få fram litt mere detaljer.
Mvh trond
Frank Daniel B.

Wow! dette var flott!! Vanskelig å si hvilken som er best. Etter boka komposisjon og med moderne format i hodet er nr. 3 best. Men etter hodet og følelse er det noe mer flytende og rett rytmisk med mer panorama. Mulig jeg til og med bille prøved meg på en 1x2 format der bunnen kuttes. Det gir harmoni i linjene og fred for øyet slik jeg ser det nå... Fantastisk flott bilde!! Masse flott "crisp" i bildet! Vet ikke helt, men kanskje jeg også ville fått frem så vidt litt struktur i det helt sorte under. Ikke mye, men så vidt man kan ane litt..? Føles feil å komme med andre meninger om ett så flott bilde, men nå er det skrevet. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu