Rådyr
I dagtidlig var det 4 rådyr rett utanfor huset mitt. Det dumme var at det var så mørkt, noko som gikk utover bildene sin kvalitet. Bildene blir veldig kornete, dessverre. Men eit bilde vart som någe lunde, og eg møtte min aller første rådrukk, det var stas!

Om noen har noen gode råd til hvordan eg kan forbedre kvaliteten og meg selv ville det vert veldig bra! Brukte også stativ.
Utstyr
  • canon eos 1110D
  • Tamron AF 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Dag Tore ..

Meget fint dokumentert av rådyrene! Jeg må beklage å si at her har lyset og linsen sviktet noe! Mulig du kan rette opp noe bedre kontrasere og skarphet i etterbehandlingen! Verson 2 og 4 likte jeg meget godt! Et lite tips! Resultatet hadde blitt noe bedere med en Canon-linse! i samme brendvidde! Her finnes mye bra tilbud på Bruktmarkedet (Foto.no) Jeg håper du får flere muligheter å fotografere rådyr i dine nærområder! Det er også viktig å ha godt lys med opptik som har dårlig lysstyrke! Jeg ser at du bruker 1110 d (Canon ) På denne modellen er dessverre ikke iso-mulighetene så bra! Så var jeg deg ville jeg også vurdere å bytte kamera modell som har bedre iso-muligheter! Dette er bare små tips og gode råd;På det som er årsaken til dårlige bildekvaliteten på rådyrbildene !! DAG
Sondre Matias R.

Tusen takk for kommentaren :) Skal ta det med meg videre :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu