Berter i båt
Sommer i Asker! Skulle egentlig ta strandbilder av Hvalstrand, men man kan alltids gjøre unntak hvis noe plutselig dukker opp.... Men det er litt av Hvalstrand i bakgrunnen.
Bildet inngår i albumet Glimt fra Asker - Mer eller mindre karakteristiske og/eller gjenkjennelige utsnitt av hjembygda
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-10 11:40:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • AnnetUtsnitt av bilde tatt med 300 mm på frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger690
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jo Christian M.

Tror faktisk jeg kjenner bertene, så bra bilde..
Anders F. R.

Med utgangspunkt i dette bildet bilde nr. 127446 er det jo nesten på sin plass å spørre om lovligheten av å publisere det. Jeg mener det ikke kan være noe problem, det er jo ikke støtende eller avslørende eller negativt for noen, men snarere en frisk sommersituasjon der de aktuelle personene er underordnet helheten.

Hvis ikke dette er i orden, kan jeg jo nesten skrinlegge fotoutstyret..... Vanskelig å unngå alt av mennesker på bildene!

Tar gjerne en meningsutveksling om dette!

Mvh Anders F. R.
Espen P.

hele ''greiene'' blir jo for dumt egentlig. Det lar seg ikke gjøre å ta bilder på offentlig plass uten at mennesker kommer med. Tenk da på NRK når de filmer 17. mai? Eller når NRK filmer på en badestrand når ''sommeren endelig er her''? Da ser man jo toppløse damer som ligger rundt omkring, og jeg kan ikke tenke meg at fotografen fra NRK springer rundt og spør 246 personer som ligger på stranda om det er greit...(?) Eller bilder som diverse ukeblader har av kjendiser. Det er veldig ofte at ''vanlige'' mennesker kan ses på disse bildene i bakrunnen. Mange av dem kan også kjennes igjen.... Nei, jeg for min del gir blaffen i hele den problematikken der og bruker sunn fornuft.

ePsen
Espen P.

Glemte jo bildet ditt :)
Jeg likte det veldig godt. Noe med gutter på tur som drømmer om at det skal dukke opp tre strøkne damer i båt... med 5 flasker vin og to kasser pils... så spør de om vi vil være med på en holme å ta en liten fest... :)

ePsen
Marius S.

Hei

Det er et spørsmål dette med publisering av mennesker, men loven sier vel at hvis du er på et offentligsted, må du også regne med at du blir tatt bilde av.
Folk under 18 år er det ikke lov å fotografere med mindre foresatte har gitt lov til det. Tror det er slik, men er ikke sikker. Tror du slipper å levere fotoutstyret

jms
Anders F. R.

Jeg er enig med deg, Espen A. På så offentlige steder som badestrender m.m., hvor folk ligger lagvis er det jo umulig å bakse rundt med skriftlige avtaler med alle innen 50 meters radius. Jeg er heller litt diskret og sørger for at ikke enkeltpersoner blir hovedsaken. Skulle jeg derimot fotografere disse tre jentene på en sånn måte at deuttrykkelig fremstår som hovedpersoner, og deretter lage 1000 postkort av bildet, kunne vel samtykke fra personene være på sin plass.

Jeg har vaket rundt på badestrender i dag også, og det er flere fjortiser som sier ''ta bilde av meg!'' enn de som skygger banen eller ber meg gjøre det (ingen hittil).

Hyggelig at dere liker bildet. Jeg er for øvrig ikke helt fornøyd med skarpheten, det skyldes enten håndpanoreringen eller et dårlig polafilter, eller begge deler. Skal i hvert fall sjekke ut polafilteret grundig, etter at jeg har oppdaget et mindre et av samme fabrikat som rett og slett ødelegger all skarpheten (=> styr unna Hakuba polafiltere!).

Mvh afr.
Vidar H.

Hei Anders. Grattis med digitalkamera. Det ble vel D70 du som har Nikon fra før av? Fint sommerbilde med action du har tatt. Enig at skarpheten ikke er på topp, men det er ikke bestandig så lett å få til har jeg erfart. Ihvertfall ikke når man har noen få sekunder på seg eller mindre til å få tatt bildet.
Hilsen Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu