Et lite glimt av " storbukken" !
Arkivbilde! Er ikke vist her tidligere! Fotografert med stativ og D,300!Objektiv 300 mm - iso 1000 ( Mars 2012) Var ute og sjekket flere rådyrområder! I et tett skogsholdt, registrerte denne fine bukken! Lykkes og komme på godt fotohold!Noe dårlig lys,men jeg mener at resultatet holder denne gangen!! Ha gode Ol- dager /
Skal man fotografere dyr,er det meget viktig å få med "miljøet" der dyrene ferdes!Mange av rådyrmotivene som blir presantert her.er mange ganger fotografert på jorder uten det helt perfekte miljøet for rådyrene! I arkivet har jeg mange slike bilder!disse blir aldre lagt ut her! Fordi de finnes så mange slike motiver her fra før! ( Dette er ikke noe kritikk til dere som har allerede har lagt ut slike bilder! Vi må tenke noe nytt!Prøv heller å få dyrene i det naturlige miljøet - Under alle årstider!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_995691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kyrre S.

Her har du fått plassert bukken midt melom trærne, det ble en fin innramming..Virker også som at du har god øyekontakt med bukken..
Syns at øynene ble litt uskarp og kanskje litt overeksponert øverst i bilde..Bra!!
Dag Tore ..

Hei! Takker for tilbakemeldingen!Har studert bilde,du har nokk noe rett i du sier! Skal prøve det nye etterbehandlingsprogramet! Dette blir i Sverige til uken.Ellers er dette et godt bukkebilde i fint miljø! Setter stor pris på at du er noe pirkete denne gangen!Det er slik feil man lærer av!! Ha en fine Ol - dager! Det blir mye "gull" om dagen! DAG T SILSETH
Avsluttet .

Ikke verst å komme inn på en slik storbukk. De bruker jo å være sky og vaktsomme. Du har også fått fine tegninger i pelsen på dyret. Det er ikke alltid lett i dette harde motlyset det ser ut som du har hatt her. Er enig at det er noe eget med rådyrene i skogsbiotop.

SES
Bjørn Åge O.

Ett godt bilde dette her Dag Tore av en flott bastkledd bukk ,som du sir i ett flott skogmiljø, flott og se dyrene i skogen også, ikke bare jorder og der skog kommer i bakgrunn for det har jo en del av. Støtter også kommentaren til Kyrre, men det sjenerer ikke meg , der du har mange muligheter med et sådant motiv,, liker det jeg ser.
Dag Tore ..

Hei! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene! Å fa gode tilbakemeldinder setter jeg stor pris på! På ny TUSEN TAKK!!! DAG
Tor Inge O.

Ikke så ofte å se slike praktbukker. Enig med Bjørn Åge i at det er flott å få dem i sitt naturlige miljø.
Jostein S.

Hei
Et flott eksemplar
Ser litt forundret ut!
Jostein
John B.

Meget bra bilde av staskaren! Fint og naturlig miljø også...
JohnB.
Frode L.

Hei Dag.

Henger meg på rosen over, og et stort + for miljøet.

Frode.
Dag Tore ..

Hei! Tusen takk til alle sammen! Godt å få god støtte med det å legge ut bilder som er tatt i riktig miljø! Dette er også meget viktig for de mange som ønsker å delta i utstillinger,konkuranser og gullbilder i bladet Villmarksliv! Her blir vinnermulighetene enda tøffere dette året! For oss som driver med naturfotografering,er det meget viktig å holde en enda bedre kvalitet på bildene her på siden!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu