Sidensvansportretter
En liten flokk sidensvanser holder seg i hagen til foreldrene mine. Så lenge det serveres epler er flokken stadig innom.
Ok portretter av en særdeles vakker fugl.
Utstyr
  • eos 5d mark III
  • EF 500mm f 4 L IS USM
  • Blenderf/5
  • Nei
  • AnnetISO 1600, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Dag Tore ..

Hei!Det ble noen gode blinkskudd av farverik fugl!Likte også lyset,miljøet og den lave fotovinklen! Ha en fin fotodag! / D.T.Silseth
Odd Chr. K.

Vakkert dette. Upåklagelig bakgrunn. Et snev større dybde i originalen kunne kanskje vært ønskelig med tanke på skarpe totelitter og kvist. Fotogen skapning.
Odd C.
John B.

Meget bra serie dette! Flott farger og fin og nøytral bakgrunn. Ellers enig med Odd Chr.
JohnB.
jarl kjetil j.

Hei og takk for kommentarer!
Jepp skulle absolutt ønsket noe mer dybde. Blendet her ned til f 5 men kombinasjonen tett på, stor tele og fullformat gir som kjent ikke så stort område innenfor skarphetsplanet.

jkj
Pål B.

Flotte rene portretter av den vakre sidensvansen. Kanon skarphet. V3 ble favoritt for meg, der du har mest dybdeskarphet:) Hadde håpet at disse dukket opp i mine trakter og, men denne vinteren har jeg ikke sett noen..

Pål
Geir K.

Meget flotte Bilder. Skarpe med gode detaljer og flotte farger. Velger meg versjon 3 grunnet den flotte sittepinnen som skapte et fint miljø.

Geir

Bjørn-Atle A.

En flott serie av sidensvansen. Veldig fint fokus i øyeregionen. Så ikke så mye til denne her i vest i fjor. Håper det kan ta seg opp i år.
Bjørn Åge O.

Flott komponerte bilder som jeg likte veldig godt. En fugl som jeg synes er leie få til detaljer på, men det har tydelig du klart tar ingen favoritt
Frode L.

Hei Jarl Kjetil.

To nydelige av en vakker fugl, enig med Odd Chr, men sikkert ikke lett utifra din forklaring.
Liker begge godt.

Frode.
Harald N.

Flott serie av den vakre fuglen, held ein knapp på v3.

Mvh Harald
Tor Inge O.

Flotte bilder av sidensvansen. For meg ville det optimale være treern beskåret kvadratisk med et kutt akkurat slik at den uskarpe delen av sittepinnen ble borte.
Nils Christian S.

To helt utsøkte foto av Sidensvans! Versjon 3 likte jeg aller best, men du verden - når motiv og kvalitet sammenfalkler så fint som her, blir det suverent!

Mvh
Nils Christian
jarl kjetil j.

Takker for alle innspill og kommentarer! Ser at den begrensede DOFèn både på fugl og kvist ikke er optimal.

jkj
Asle B.

Fin serie av en vakker fugl! V3 for meg, rent og pent med en fin sitteplass. Dof er nevnt, men på V3 er den ikke sjenerende. Lekkert!

Mvh
Asle
Oddmund K.

To flotte portretter av denne vakre fuglen, sålenge skarpheten sitter der den skal, på øye/hode syns jeg ikke det gjør så mye om den blir noe mindre på resten av fuglen. Tor Inge har et poeng ang. V3
mvh Oddmund
Svein R J.

Ikke lett å få fine bilder av svansen men det har du klart her likte begge

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu