Har du sett flugan på näsan?... Inte jag heller!
Flickan på bilden heter Julia och hon är min styvdotter. Hon är sju år gammal.
Utstyr
  • Sony DSC-V1
  • -
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/60s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99382} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Turid G.

Hehe

Morsomt bilde og tittel.

mvh
Turid
Espen P.

Morsomt :) Hun skulle ikke hatt hånden der....

ePsen
Eric H.

Ett stort tack för era kommentarer, Turid och Espen!

Eric
Karianne H.

Kult bilde av jenta. Oi, hvordan hun kan sjele med øynene.. Litt av en skøyer dette her tror jeg.
Artig bilde!

Karianne :-)
Karianne H.

En ting til, som forøvrig er et tips til deg!
Hvis du synes du får for få kommentarer på bildene dine, så kan det komme av at du ikke er med og kommeterer andres bilder. De fleste (også inkl. meg og deg) synes det er flott å få tilbakemeldinger.
Bare et lite råd til deg - håper du ikke tar det ille opp...

Hilsen Karianne :-)
Eric H.

Tack för din kommentar, Karianne! Tack även för ditt tips om att försöka kommentera andras bilder för att själv få fler kommentarer. Jag tar inte illa upp över detta, utan jag är mycket medveten om att jag är dålig på att kommentara andra bilder. Jag har tänkt att bli bätte på detta framöver!

Tyvärr har jag dock haft mycket ont om tid under året som har gått med tre barn och en hund. Dessutom har jag flyttat till en ny lägenhet för ett par månader sedan och har fortfarande inte riktigt ''kommit på plats''. När allt har lugnat ner sig hoppas jag få mer tid för att kommentera andras bilder.

Hälsningar
Eric
Karianne H.

Hei igjen Eric!
Det var bare et tips fra meg ;-)) Noen har også tipset meg om slike ting i begynnelsen her. Og jeg ser også at andre får likedan råd.
Ikke alle har tid til å kommentere bilder - noen har bare såvidt tid til å legge inn et bilde i ny og ne, så jeg forstår deg godt.
Synes bare at du (og flere med deg) fortjener flere komm, og da er det lettest å få ved å gi tilbakemeldinger til de bildene du liker.
Jeg mener ikke at du skal være nødt til å gjøre det - selv kommenterer jeg mest de bildene som gir meg noe og som jeg liker sjøl. Mye pga at jeg er ikke fotograf nok til å komme med kritikk jeg ikke har peiling på.

God helg fra Karianne :-)

P.S. Anbefaler deg på det sterkeste å ta en tur til Geiranger, det er det virkelig verdt. Mange flotte fjorder i Norge, men Geiranger er for meg en av de aller vakreste! D.S.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu