Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.

Når du legger ut slike bilder hvor du tydeligvis har eksperimentert med (meget?) stor blenderåpning - og hele bilde er jo basert på det - så synes jeg det er viktig for enhver som skal se på bildet, å få greie på HVA det er du har brukt. Fyll inn noe av det tekniske, så som brennvidden, blender og eksp.-tid!!

Det finnes en egen plass til dette i underteksten (Instillinger) med både brennvidde, blender og eksponeringstid - som du ikke har fylt ut. Hvorfor ikke?

Når det er sagt, så har du truffet godt med fokus her. Hele øyet er skarpt, mens resten er i ferd med å forsvinne utenfor DOF'ens skarphetsplan. Mykt og god Bokeh i bakgrunnen. Uskarphet i forgrunnen burde - etter min personlige mening - begrenses så mye som mulig. så jeg ville ha kuttet etter den første puten, bak hodet på bikkja din. Jeg ville heller ha fått med resten av venstre forlabben, selv om den skal være uskarpt.
Det er en slags amputert helhet, hvis du skjønner hav jeg mener. Ikke vondt ment, bare et tips til neste gang.
;o)

Alt i alt et behagelig bilde med utsøkt flott og myk Bokeh og meget smal, men målrettet, DOF.

Mvh,
Walter

P.S.: Det å gi betrakteren av ditt bilde mest mulig informasjon om både hensikten med bildet og det tekniske er mer eller mindre en høflig oppfordring til en kommentar! Så, neste gang du legger ut, UTEN den nødvendige tekniske informasjon, så gidder jeg ikke å kommentere
;o)



Lasse S.

Vakkert bilde og ikke minst vakker hund. Jeg liker din bruk av liten dybdeskarphet veldig godt.
@ Walter: Det ligger jo med exif her som forteller deg alt. Men jeg er enig med deg der exif ikke foreligger, at man bør gi tekniske data.
Beate J.

Takk for kommentarer! Selvfølgelig skal jeg legge ut det tekniske. Nybegynnerfeil ;) Jeg har helt klart mye å lære, vil veldig gjerne få kritikk på bildene mine :)
Walter S.

@ Lasse: Jeg er fullt klar over EXIF'en som ligger der. Men, hvorfor skal jeg ha den umaken det er å slå opp den og lete etter de 3 tekniske informasjonene som jeg vil ha - hvis det finnes dertil dedikerte tekst-felt som fotografen faktisk oppfordres til å fylle inn, under opplasting.

Dessuten er denne Exif'en som genereres her, unødig komplisert og ikke uniform nok (rotete og ustrukturert, avhengig av kameramerke den hentes ut av) til kjapt å finne frem til blender, ekspon.-tid og brennvidde.

Hvis fotografen VIL ha kommentar, så er det opp til vedkommende å sørge for å bidra mest mulig selv - eller så bare hopper jeg videre til neste bilde. I beste fall blir det lettvinte kommentarer som: "...fint og grått bilde, pene øyne og fin hund. Hva heter den?.."
;o)

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu