En dag på Isegran
En dag var jeg og ruslet rundt omkring på Isegran i Fredrikstad og knipset i vei. Disse bildene er mer tenkt som dokumentasjonsbilder over den spesielle båtkultur som er på Isegran.
Bildet inngår i albumet Isegran - Bilder fra Isegran i Fredrikstad
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon 18-105/3.5 AF-S
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.

Det er størrelser på disse vribare propellene her. Det var noe annet enn den vi hadde i vår tresjark med en 1-sylindra Sabb 10hk G-modell...

Du har laget en fin dokumentar av det som rører seg på Isegran, ved slippen og ved verkstedet. Jeg likte godt versjon2 som viser delvis maskineriet, en båndsag som de sager tykke eikeplanker med, og et halvferdig skrog som får bytta bordgangen.

Fine alle sammen. Også baksiden på museums-verksted er et velkjent motiv som jeg selv har fotografert en par ganger.

Litt morsomt innslag på originalen, var de to tomme pilsflaskene med "Fredrikstad Pils" på pallen, bare sånn at man kan feste bildet geografisk...

Mvh,
Walter
Solvår B.

Flott dokumentasjon.
Her er det mange detaljer å studere.
: ) Solvår
Alasdair B. M.

Takk for tilbakemeldingen Walter og Solvår.

Det er ofte spennende å gå i de gamle delene av Fredrikstad. Fra tid til annen ser man noe i et annet lys eller ser man noe man ikke har lagt merke til før. Som hobby fotograf er givende.

- Alasdair
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu