BLINKSKUDD!!!
Legger ut noen vinterbilder av rådyr!Dette var det beste rådyrbildene i 2013! Bildene er vist her tidligere,men er etter behandlet på nytt! Mener at resultatet er noe beder! Ønsker at ny titter her på "dotten" får se disse bildene! Er nå i Vermland!Her se kaldt med noe nysnø (15 cm) Har jobbet i hele dag med å titte etter rådye! Har registrert en del spor! Har også snakket med en del jegere i område! De kan fortelle at at de fleste rådyrene er helt borte? Jeg regner med at mange av dem er endt som ulv og gaupemat?
Jeg beklager så mye! Orginalen som vises her! På rekke og rad, er fotografert 2010! Her ble det brukt Nikon utstyr!De andre bildene er fotografert i 2012-2013
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992605} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Walter S.

Spennende Dag Tore!
Vakkert i versjon 2 spesielt. Utrolig "fangst".

Mvh,
Walter
Jostein S.

Hei
Hvilket følge som drar av sted!
Originalen , suveren
Dette er et knallgodt motiv
Jostein
Maria H.

Imponerende bilde, godt gjort å få fotografert rådyr så nære. Min favoritt ble verson 2. Flott lys og meget skarpt.
Dag Tore ..

Takker alle for gode tilbakemeldinger! Orginalen,( på rekke og rad),var det rådyrbilde som fikk flest tilbakemeldinger 1 2013! Et sjeldent og fengende rådyrbilde som viser rådyrens vansker i dypsnøen!Jeg la også ut mat til disse dyrene!
Harald N.

Flott serie du har sett saman her Dag Tore.

Mvh Harald
Bjørn Åge O.

Hei
Artig og se slike vinter bilder på denne tiden av året, her hjemme er det så hvitt kommet noen snøfnugg, håper inderlig det kommer mer, men nå har kulden satt seg ser det ut til. Likte v2 og v3 her Dag Tore synes eksponeringen sitter best og etterbehandlingen ble bra på de to. Skall ikke kimse av orginale heller. Jeg kan sende deg en liten rådyrstamme ved dyretransport for og dekke opp ulv og gaupeplager i dine områder.
Frode L.

Hei Dag.

En flott og fortellende serie om hvordan disse dyrene har det på vinteren, likte godt v2 og 3.

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene fra dere alle her på "dotten" Takker også til Frode og Bjørn Age! Takker for tilbude;Bjørn! Men her må myndighetene og grundeiere,prøve og komme til en enighet!Her må det totalfredning til!Denne saken blir fulgt med "argusøyer fra Min side!!! Ønsker dere alle fine fotodeger utover! Dag T Silseth
Ingrid Milly L.

Nydelige dyr vakkert gjengitt i alle bilder og best synes jeg om v2 og v3.
mvh. Ingrid Milly
Bernt Ø.

Hei Dag,

jeg faller for originalen, som er et bilde med svært gode kvaliteter. Nydelig komposisjon som gjør bildet til en vinner - etter min mening konkurransekvalitet over dette. Veggpryd!

Mvh,
Bernt
Odd Chr. K.
+1
Flott serie. Synd å si det, men må vel innrømme at jeg syns Nikon-bildet sitter best?
Odd C.
Tor Inge O.

Absolutt et blinkskudd der du har truffet maksimalt med komp og utsnitt. Pluss for sistemann som ser seg bak mens de andre marsjerer på rekke og rad. Sliter litt om vinteren så det er fint å få litt tilskudd på næring. De bruker opp igjen sporene sine for å spare energi og beveger seg i rolig tempo. Kan vel bli lett match for ulv og gaupe men sånn er naturen.

mvh
Tor Inge
Dag Tore ..

Hei! Takker så mye for gode tilbakemeldingen fra alle dere som setter stor pris på rådyrbildene mine! / DAG
Svein R J.

Orginal er jo fantastisk med hele den gjengen på tur,men alle bildene er jo fantastiske.Er jo noen staslige bukker i v2 der,satser på nye flotte bilder fra deg i 2014

Mvh Svein
Avsluttet .

Fine blinkskudd.
Originalen hadde noe ekstra over seg, synes jeg.
Dag Tore ..

Tusen takk til Svein Raymond / Ketil Hofslett! Her i Vermland har vinterkulden tatt grepet.0ver 20 blå i morgentimene! / DAG
hege s.

flotte bilder av flotte dyr.hos meg var det bilde 3 som falt mest i smak,da jeg syns at det var best i kontraster og detaljer,lys...(er ikke noen proff her,men bare en smakssak fra meg ) nydelig..
Avsluttet .

Tror nesten jeg henger meg på den gode kommentaren til Tor Inge når det gjelder originalen! De andre bildene er fine dokumentar bilder, mens dyrene i rekke har konkurranse kvaliteter etter mitt skrøpelige skjønn. Det er derfor ikke vanskelig å forstå at dette var ditt mest populære bilde i fjor.
Eller høres -20 grader kaldt ut, men regner med at en dreven skoggangskar som deg kan kunsten å kle seg fornuftig. Lykke til med dine sporinger i dagene som kommer!

SES

Dag Tore ..

Tusen takk til dere alle,setter stor pris alle de gode tilbakemeldinger! Ønsker dere alle fine fotodager utover
Oddmund K.

Hei,
fotte bilder av de vakre dyrene, i likhet med flere andre holder også jeg en knapp på "nikonbildet" med sin fine komposisjon..men flotte er de alle :)
mvh Oddmund
Jon S.

Hei. Kanskje litt i seneste laget å kommentere bildet ditt, men....Dette er balsam for øynene mine. Det meste er sagt om det. Syntes det er verdt å nevne at den bakerste bukken med litt avstand til resten av flokken kompletterer den perfekte komposisjonen din. I tillegg snur den seg, noe som i dette tilfelle er prikken over i-en. P.S. Så du het Dag S. Bergendahl før i tiden. Du var virkelig helten min på 70 tallet med dine rovfuglbilder. Mvh. Jon
Dag Tore ..

Hei! Jon Søegaard! Takker for god tilbakemelding! Setter stor pris på at du setter stor pris på mine rådyrbilder! Det blir mye jobbing med rådyr og dåhjort! Har egen stor villa i Eda kommune,bare 2-3 mil fra den norske grensen! Tilbringer mye av tiden i disse unike områdene! Jobber mye med registrering og fotografering i nærområdene! Mest etter rådyr,men også andre dyr og fuglearter! Er meget spendt om det blir noe økning i rådyrbestanden i år!!! Hilsen Dag T Silseth
Dag Tore ..

Hei Jon! Det ble dessverre noe skrivefeil! Jeg beklager dette! DAG
Avsluttet .

Ja her går dem jo i tog innover i skogen, her har du virkelig truffet blinkskuddet Dag Tore. Veldig artig bilde dette. Se på siste karen her, lurer nok på hvem du er ja :-) Kjempeflott bilde av disse flotte dyrene i sitt rette element. Hilsen Tony.
Dag Tore ..

Tusen takk Tony! / DAG
John O.

Det er en meget flot serie, af dyrene i sneen.

Mvh. John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu