SNØ MED DYRELIV OG SILKEFØRE! DET ER SLIK VI ØNSKER Å HA DET PÅ DENNE TIDEN!
Arkiv bilde fra 2010 fotografert i feburar! I år har snø og vinterkulden uteblitt! Dette er bra for dyr og fuglene som er helt avhengi av maten i de kalde vintermåendene!Men vi alle som setter pris skiturer i skog og mark, venter nå spendt på kulden og mye snø! Regner også med at det snart kommer! Jeg beklager noe skjygge på det ene rådyret!
Godt rådyrbilde ( to bukker og 3 råer) Noe sterkt sollys i vinterlig miljø, fotografert i Eda/Sverige! Er etterbehandlet etter beste ønske! Bilde er brukt her tidligere! Men velger å legge det ut på nytt for nye tittere her på "dotten"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992218} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Liv F. D.

Wow?ja her var det skikkelig vinter ! Nydelig bilde av flokken!

mvh
Liv ")
Magnar L.

Enig med deg i det du skriver om vinteren. På mine kanter av landet er det ingen snø, og de siste dagene har det vært 8-10 varmegrader.Håper det snart blir slik som på bildet.
En flott vinteridyll du serverer her. Litt for hardt lys som lager litt skjemmende skygger.

Mvh Magnar
Dag Tore ..

Tusen takk til dere begge to for raske tilbakemeldinger! / DAG
Svein R J.

Du har så rett Dag nå må vinteren komme det har jo regnet siden i sommer det er rett før vi drukner her nede :-( Vi vil ha en vinter som på ditt flotte bilde av rådyrene ;-)


Mvh Svein
Tor Inge O.

Idyllisk med ordentlig vinter og så må vi få litt lengre dager, da blir kanskje flere slike fine bilder på dotten her.

Tor Inge
Dag Tore ..

Hei Svein Raymond! Tusen takk for kommentaren / DAG
Dag Tore ..

Tor Inge! Takker! Har mange rådyrbilder på lager!Det er kanske lurt å holde noe tilbake!Det kan jo bli for mye publisering av rådyrbilder her! / DAG
Bjørn Åge O.

Flott arkiv bilde dette av rådyrene i vinterlig kulturlandskap. Der det er ingen grund for og holde igjen noe som helst, der det er mye her inne som en kan bli lei av i så måte når det gjelder fotoprestasjoner ol, vi er forskjellige og godt er det, så jeg blir ikke lei rådyr bilder så du for bare sette inn hvis du har noen blinkskudd nå snakker jeg for meg selv da.
Frode L.

Hei.

Et flott vinterbilde av rådyrene, skarpt med fine farger og god skarphet.

Var så uheldig i dag tidlig, kjørte på et rådyr son døde på stedet, ikke noe moro :(

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk til dere alle for gode tilbakemeldinger! Og til Frode!Å kjøre på et så vakkert dyr er bestandig meget trist!Håper det gikk grei med å kontakte politi eller viltnevn på stedet! Regner med at du og bilen ikke fikk større skader i sammenstøte! / DAG
Frode L.

Hei.

Politiet og viltnemnda ble kontaktet med en gang, gikk bra med oss, men da bilene blir bygd med glassfiber så blir skadene store.

Første gang noe slikt har hendt meg, håper jeg slipper det igjen.

Frode.
Bernt Ø.

Flott vinterstemning, hvor landskapet bak gjør mye av bildet. I trøndelag er vi fortsatt uten snø, men det er meldt endring fra neste uke?

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Tusen takk for gode tilbakemeldinger fra Frode og Bernt! Ønsker dere begge fine fotodager fremover! Dag
Jan Sivert H.

Mye fine rådyrbilder du har Dag Tore. Savner rådyra "mine" litt her oppe på Svalbard, men håper noen tar seg godt av dem mens jeg er borte :-)
Synes miljøet og stemningen kommer fint fram her.
Dag Tore ..

Jan Sivert! Takker for tilbakemeldingen fra Svalbard!Kunne tenke meg en tur dit opp til sommeren! Håper du får mange fine fotoskudd i vintermørket. / DAG
Avsluttet .

Stemningfult bild fra et vintereventyr rike. Om bildet er tatt nå, eller tidligere, spiller ingen rolle. Slike bilder er tidløse. Regner med å se mange flotte blinkskudd fra din hånd i året som kommer,

SES
Dag Tore ..

Hei! Stein Erik Takker for kommentaren! Etter ha jobbet med rådyr i snart 7 år,blir det mye bilder å holde styr på! Bildekvaliteten blir stadig bedre,det er også viktig å satse på topp utstyr.Dette året regner jeg at resultatet blir mye bedre.Satser nå på nye kamerahus og linser!Regner med at bildestøyen på de fleste bildene, blir helt borte! Dette får tiden vise? Er nå i Vermland,skal på sporjakt etter ulv og gaupe!nysnøen som kom i dag,passet meg helt perfekt! God fotohelg / DAG
Jostein S.

Hei
Flotte dyr i vinterprakt
Virker i godt hold
Ingen ting som står på ser det ut til
Jostein
Dag Tore ..

Hei! God helg! Takker for kommentaren, / DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu