Avlevering
Nok et ternebilde tatt på Smøla.
Utstyr
  • Canon eos 10 de
  • ef 24-85mm f/3,5-4,5 usm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mike T.

Hei Monica,
jeg synes at dette bildet gir et meget bra helhetsinntrykk. Men når man (du?) legger vekt på detaljene, får du ikke godkjent av meg.
Avleveringen ser jeg bare fordi du skriver tittelen.
Igjen - teknisk ok, men bildet formidler ikke handlingen sterkt nok.
Hilsen Mike
Wigdis W.

Likte dette bedre enn det forrige jeg Monica . Teknisk ok, men lyset er noe skarpt.(Det var vanskelige lysforhold den dagen) Ellers litt enig med Mike om vektlegging av detaljene. Men alt i alt , et ganske ok bilde :-)
Jonas L.

Faktisk viser speilingen i vannet selve avleveringen bedre.
Situasjonen er fin den, men motivet er altfor langt unna. Ikke så veldig lett å komme nær nok disse, i hvertfall ikke med en 24-85mm. Lyset er også i hardeste laget.
mvh JL
Reidun G.

Bra dette Monica, synd at fisken kom bak hodet på ungen.
Ben og nebb er litt i rødeste laget på min skjerm.
Reidun
monica p.

Hallo alle sammen og takk for ærlige komentarer, jepp Reidun jeg ser det selv også, har nok dratt litt for hardt i spakene her.
Når det gjelder detaljene er jeg til dels enig, men jeg var vel egentlig ikke der for å ta fuglebilder, men naturbilder, så her har jeg faktisk bare knipsa i vei uten å tenke på de små detaljene, trodde faktisk ikke jeg skulle få til noe som kom i nærheten av dette engang, men jeg må innrømme at det er litt spennende med fuglefotografering, masse utfordringer i alle fall, det har jeg fått med meg.
Det blir som Reidun Grønstøl sa der ute, en blir litt mer ydmyk over andres bilder når en selv har sett hvor vanskelig det er å få tatt noe som nærmer seg bra:o))
Takk for komentarer folkens de setter jeg pris på.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.

Synes dette fungerer bra. Du har med mye fint miljø. Har sans for Reidun's kommentar som du refererer. Egne forsøk gjør at man får respekt for andres resultater. Det var ingen spøk at jeg på et annet av dine fuglebilder sa at jeg fortsatt trente på halvtamme duer.
Tom E. F.

Ikke dårlig dette, Monica! (Ikke at jeg på noen måte kunne gjort det bedre selv...) Det tekniske er kommentert - hva om du var litt drastisk med beskjæring? Klippet mest på høyresiden (ikke langt fra stjerten på øvre terne), noe mindre på motsatt (omtrent der berget går ned i sjøen). Situasjonen vil komme bedre fram, tror jeg.
mvh Tom
Nils B.

Heia. Har sett på bildet ditt noen ganger å liker det bedre og bedre. Selve avleveringen kunne du nok vært mer heldig med og det samme gjelder lyset som er noe hardt. Har du muligheten til å stille kontrasten på kamera så sett den ned. Dette hjelper i sollys og gir deg mer å gå på ved eventuell korringering i ps. Speilingen likte jeg. Stå på du får sikkert ei stoooooor ei om litt.
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu