Polarlys
Enda et fra Raftsundet. Har noen bilder der fra nå :)
Bildet inngår i albumet Hurtigruteskip -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-03 00:39:56
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Johan Blixhavn M.

Flott som postkort.

JBM
willy m.

Kjempeflott bilde av hurtigruten... liker alt her jeg:))
mvh willy
Carina H.

Tusen takk for kommentarene Johan og Willy :)
Rune L.

Bildet er pent. Men ser ut som om det opprinnelig var et lite bilde som er forstørret. Vises bl.a. på navnet på båten og de bratte fjelltoppene i bakgrunn.

R
Avsluttet .

Heisann Carina :)
Nok et fint bilde fra deg. Må kanskje slenge meg litt på Lilletun sin kommentar angående oppløsningen din. Jeg tror kanskje det ser ut som et komprimeringsproblem. Men jeg er ikke så veldig teknisk avansert når det kommer til akkurat det så jeg skal ikke si det for sikkert. Men komposisjonsmessig synes jeg dette er fint. Er ikke så mye å pirke på her. Jeg liker godt plasseringen. Fin at du har fått med fjellene. Men jeg savner kanskje enda et element som gir bilde det lille ekstra. Jeg føler kanskje at du nå behersker det å sette båtene i bildet og at neste steg for deg er å løfte bildene opp til å bli enda mer interessante. Med det så mener jeg at du regisserer bildene dine til å bli noe mer enn ''bare'' båtbilder. Det hadde hvertfall vært spennende å sett båtene f.eks i storm eller noe annet som legger til litt ekstra i bildene. hvis du skjønner? Dette er bare et lite tips som du må ta til deg som du vil. :)

Uansett et fint bilde som kanskje ikke utfordrer, men er absolutt severdig. Og det er nok det kanskje din baktanke er også? :)

Mvh
Sindre Kristiansen
Roger V.

Plasseringa til båten er fin, sier meg ellers delvis enig i det Sindre skiver. Raftsundet er fint, og har mange elementer som hurtigruta kan fotograferes sammen med.
Carina H.

Takk for at dere kommenterer bildene mine Rune, Sindre og Roger. Har fått mye hjelp fra dere! Må få takke deg Sindre for alt det du skrev, det var bra!! :)
Jeg vet ikke hva som er galt med bildet når det gjelder størrelsen, det er ikke forrstørret! Jeg la merke til det før jeg la det ut men tenkte det ikke kunne gjøre så mye.
Dette er faktisk et gammelt bilde, mange av de jeg har lagt ut er gammel, har ikke vært i Raftsundet etter at jeg begynte å legge ut bilder her, så neste gang jeg drar dit skal jeg komme hjem meg bedre bilder :) altså som det er flere elementer i!

Carina =)
Avsluttet .

Bare koselig å legge inn kommentarer til deg. Jeg synes det er spennende å se utvikling av ferdigheter. Og du har jo en meget sterk læringsvilje og det er derfor jeg slenger inn kommentar etter kommentar for jeg vet du tar de til deg. :) Som så klart de fleste her inne gjør. Også er det jo fint å kunne hjelpe andre så vel som å få hjelp selv :) Jeg lærer jo mye jeg også av å se på bildene dine. Stå på videre Carina.
Tjohooo

Sindre :)
Karianne H.

Hei igjen...
Hjemme igjen fra en liten ferietur i Norge, og ligger etter med kommentarer... Men jeg har sett på de siste bildene dine, og jeg synes det er bra!
Dette bildet er veldig flott. Du har fått med fin natur ved siden av det flotte skipet. Synes egentlig at disse hurtigrute-bildene dine blir bedre og bedre. Det forrige likte jeg også meget godt!

Karianne :-)
Carina H.

Hei Karianne. Har savnet kommentarer fra deg!! Tenkte meg at du var på en ferietur.. Godt at du er tilbake :)

Carina..
Kay R.

Hei Carina...

Nok et fint bilde av hurtigruta... Versjon 1 faller absolut i best smak hos mæ. Likte vinkelen svært godt. Mangler kanskje litt på skarphet for innertier. Fint var det uansett..

MVH Kay:-)
Erling K.

Flott bilde, dette her. Jeg liker bilder av båter. Versjon 1 er finest, synes jeg.

Mvh EK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu