Basking In The Sun
Bildet inngår i albumet Endless Urban Wilderness - Bynatur. Slik jeg opplever den.
Utstyr
  • kamera
  • zoom-objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Annet.. jeg har ikke giitt opp fotograferingen (hvis noen skulle tro slikt), men fdn har ikke vært noe drømmested akkurat i det siste. Jeg har likevel bestemt meg for å gi et bidrag i sommervarmen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger751
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
willy m.
Hei...dette likte jeg nesten like godt som det forrige ditt..du har mange gode bilder og jeg liker at du eksperimenterer med det som ikke alltid er ''åpenbart''...bildet her har noen gode elementer som understreker ''den endeløse urbane..'' fint at bildene dine fremstår svært maleriske nærmest som på et abstrakt/halvabstrakt plan...antydningens kunst er vanskelig men jeg synes at du får det til på en fin måte..teknisk kan jeg ikke uttale meg siden jeg er amatør på dette område men komp..og utfylling av bildeflaten fremstår som sterk..dette var bra :))) ha en fortsatt god dag..mvh willy
Avsluttet .
Bynatur...ja, jeg ser jo antydninger til et par gresstuster der oppe ja. Forøvrig er vel hovedelementene i bildet; innholdet i Texaco-tønnene blant det som i mange tilfeller ødelegger naturen (bynatur, kystnatur og fjellnatur m.m.) Likekr skyggebruken din her - den lille personen der gjør bildet til ''noe mere'' - ser ut til å være samme person som på det vestlands-bildet du la ut for en tid tilbake bilde nr. 115009 ? Du opprettholder stilen din.
Ann F.
Hehe, mens jeg sitter og nesten føler varmen og får calypso-assosiasjoner fra tønnene, åpner plutselig himmelen seg med en avkjølende regnskur.
Typisk deg med sterke farger og plass for egne tolkninger.
Uten skyggen av personen ville bildet vært ''dødt''.
Mvh Ann
Lars-Anders M.
Mindre bra. Unaturlige farver.
Elisabeth W.
Jeg vet ikke hva du selv tenker om dette bildet, men hos meg vekker det følelser i retning av heteslag og tittelen får en ironisk klang.

-- Elisabeth
Frank W. G.
Lot meg nok ikke bergta av av disse Texaco-oljefata. Hmmm....

Mvh Frank
Vegard E.
Av bildene dine jeg har sett siste halvåret, plasserer dette seg definitivt innen min topp tre over favoritter.
Mulig det er fordi symbolikken slo meg såpass hardt...ved første øyekast virket komposisjonen nesten rotete, men jeg lot meg overraske over hvor godt den fungerer...De skråstilte skyggene og rammet inn av oljefatene - tror ikke jeg har sett noe liknende komposisjonsmessig, og det fascinerer meg.
Kornene/de små flikene har klart sin funksjon, men mulig jeg ville hatt de noe mer softe.
Rune L.
Ser definitivt tørt og hett ut. Texaco assosieres med Texas. Olje fra Texas assosieres med ørken. Skyggen viser tydelig at det står en person der, og er vel den som ''soler'' seg. Mao oppfatter jeg slik at den overeksponerte bakken sammens med tønnene er det som skal gjøre at tittelen virker ironisk.

Avsluttet .
God grafisk effekt. Litt plakataktig uten at det er ment å være negativt. Dekorativt på gutterommet eller på kalenderen til Texaco som illustrasjon for den juli vi aldri finn her sørpå.

Mvh
ARVE
Odd Tore S.
Bildet ditt gir assosiasjoner til Texas-tiden og landsbygda, hvor det var så godt om plass at det å rydde var spill av tid og energi. Det intense og blendende sollyset bygger opp under dette, men skyggene er for lange.
Siden det er en del av Endless Urban Wilderness, går landsbygda greit inn under denne definisjonen.
Svært hverdagslig uten å være det. Et bilde som jeg har åpnet mange ganger uten egentlig å forstå hvorfor.
Odd Tore
Kristian S.
Kult. Syns kanskje den stolen er litt teit.

KES
Rune Edvin H.
Stolen er tøff. Den er med på å gjøre bildet rarere.
Rune
Per Harald O.
Liker dette!
En fargerik og stilig komposisjon uten at jeg ser noen dypere mening...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu