...livets gang...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-31 23:57:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger521
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98257} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Litt snodig fargeforhold her. ble MEGET varmt. Ellers et fint bilde som absolutt forteller livets små historier. :)

Sindre
Elin F.

Har et bilde av samme motiv med ''riktig'' hvitbalanse, men da synes jeg motivet ble så grusomt uhyggelig... Er litt tander sånn :)
John-Tore G.

Hei der. Long time....... Synes dette var tøft jeg. Liker både utsnitt og komp her. Kunne kanskje funka enda litt bedre med å bytta bakgrunn (klipp og lim), for å få noe som bryter litt mere i forhold til hovedmotivet. Men det er jo seff en vurderingssak om man vil gjøre sånt. Men totalt sett likte jeg dette bildet veldig godt. Ikke alltid man kommer på ''skuddhold'' av noe sånt:-)
mvh John-Tore
Avsluttet .

Må nok si jeg likte versjon 2 best. Du hadde rett i at det ble litt mer uhyggelig, men synes at rent fotografisk så står det sterkere. Kanskje også innholdsmessig. Det første ble veldig fint og pent. Men føler kanskje at ''den harde virkeligheten'' kom best frem på nummer to. Et stort stort stort pluss for pent lys. Posituren er fin. Begge er fine, men personlig likte jeg nummer 2. Takk for at du la ut den :)

Sindre
Per Inge Ø.

Hei Elin.

Versjon 2 er langt bedre enn versjon 1, som er direkte misfarget.

Teknisk synes jeg at manglende skarphet gjør at opplevelsen av motivet reduseres litt - konturene viskes ut og det hele trer ikke så klart frem som det burde gjøre. Jeg tror at dette kunne bli veldig mye bedre dersom du hadde klart å få frem detaljer i fuglens fjørdrakt og smågnagerens pels. Det er bare litt som skal til, så blir det hele langt mer ''slående.''

Per Inge
Elin F.

Takk for koselige og lærerike komentarer! Tenkte å lage papirkopi av #1, men nå tar jeg med #2 også. Godt å bli ''hanket inn fra jordet'' av og til...

Elin
Peter W.

Jag tycker det är en mycket fin bild. Skickligt fångat! Gillar hur fågeln lyfter på ena foten.
Rune S.

Liker begge versjoner, men #2 ble den beste. Ellers er jeg enig i det meste som er blitt skrevet her. Flott blinkskudd!

Rune
Marion A.

He+he den synes jeg var bra. Synnes jeg har hilst på denne karen før. Flott bilde, men savner mer skarphet.
Elin F.

Hei søs! Joda. Skarpheten her var jeg egentlig ganske fornøyd med, helt til den ble komentert. Da fant også jeg ut at den nok var litt i skraleste laget. Men,men, en lærer så lenge man lever! God helg!

Mvh Elin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu